سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء کسی از این سهمیه خبر داره یکم توضیحات کامل بدید من سهمیه منطقم دارم بابامم 28 ماه جبهه بوده ک سربازیشم شامل همین 28 ماه یعنی منم شامل این سهمیه میشم و باید موقع ثبت نام کدش بنویسم یا مث بسیج فعال ت انتخاب رشته و اینکه برا یونی ازاد میشه هم ایثارگری استفاده کرد هم بسیج فعال یا نه؟
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء کسی از این سهمیه خبر داره یکم توضیحات کامل بدید من سهمیه منطقم دارم بابامم 28 ماه جبهه بوده ک سربازیشم شامل همین 28 ماه یعنی منم شامل این سهمیه میشم و باید موقع ثبت نام کدش بنویسم یا مث بسیج فعال ت انتخاب رشته و اینکه برا یونی ازاد میشه هم ایثارگری استفاده کرد هم بسیج فعال یا نه؟
@dr-lila سهمیه رو باید از بنیاد شهید گرفت وطی یک نامه یه کد بهتون میدن و فکر میکنم سهمیتون 5 درصد هستش. و وقتی که کد اعمال میشه یعنی هم برا ازاد و هم برا سراسریه. اصالا مثل بسیج نیست و اگر اعمال نکنید میسوزه سهمیه تون.
-
بابای منم 6 ماه جپه بوده به جز سربازیش
یعنی شامل منم میشه ؟
ایثار گری شامل کسانیه که پدرش جانباز شده باشه ؟ -
بابای منم 6 ماه جپه بوده به جز سربازیش
یعنی شامل منم میشه ؟
ایثار گری شامل کسانیه که پدرش جانباز شده باشه ؟@meysam_bahrami شامل شما هم هستش
-
سلام دوستان ... فکر کنم بتونین تو این تاپیک جواب بعضی از سوالاتونو پیدا کنید .
-
@meysam_bahrami شامل شما هم هستش
behniasasa در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
پدرم جانباز نیست
بعد از خدمتش 6 ماه میره جپه
شامل میشه ؟ -
پدرم جانباز نیست
بعد از خدمتش 6 ماه میره جپه
شامل میشه ؟@meysam_bahrami بله سهمیه 5 درصد
-
@meysam_bahrami بله سهمیه 5 درصد
خو الان چیکار باید بکنم ؟
کجا برم کد سوابق رو بگیرم -
خو الان چیکار باید بکنم ؟
کجا برم کد سوابق رو بگیرم@meysam_bahrami
اول تحقیق کن کدوم سهمیه خوبه بعد برو دنبال 5 درصدا. شاید سهمیه منطقه شما بهتر باشه. همین تا اسم سهمیه اومد فکر نکنید قبولید. -
سلام سهمیه فرزندان ایثارگران 5درصده خیلی هم رتبه رو جابجا میکنه به شرطیکه کنکورو خونده باشین.
میشه برای هردو استفاده کرد هم آزاد و هم دولتی ولی برای آزاد سهمیه بسیج فعال میگن بهترهفااطمه در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
سلام سهمیه فرزندان ایثارگران 5درصده خیلی هم رتبه رو جابجا میکنه به شرطیکه کنکورو خونده باشین.
میشه برای هردو استفاده کرد هم آزاد و هم دولتی ولی برای آزاد سهمیه بسیج فعال میگن بهترهفاطمه ... بدون خوندن هم ... رتبه رو جابه جا میکنه://///////////////
-
فااطمه در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
میشه برای هردو استفاده کرد هم آزاد و هم دولتی ولی برای آزاد سهمیه بسیج فعال میگن بهترهفاطمه ... بدون خوندن هم ... رتبه رو جابه جا میکنه://///////////////
@dr-saraaa
ولی طرف رو اگر از 20000 به 10000 آورد زیاد فرقی براش نمی کنه.
پس باید خوند.
و شاید هم سهمیه منطقه 3 بهتر از 5 درصد باشد. -
@dr-saraaa
پس باید خوند.
و شاید هم سهمیه منطقه 3 بهتر از 5 درصد باشد.amirhossein7516 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
@dr-saraaa
پس باید خوند.
و شاید هم سهمیه منطقه 3 بهتر از 5 درصد باشد.نه خیرشم بیشتر ازینا جا ب جا میکنه.ب چشم دیدم:/
کجاش بهتره؟نزنید این حرفو لطفا!!!! -
amirhossein7516 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
@dr-saraaa
پس باید خوند.
و شاید هم سهمیه منطقه 3 بهتر از 5 درصد باشد.نه خیرشم بیشتر ازینا جا ب جا میکنه.ب چشم دیدم:/
کجاش بهتره؟نزنید این حرفو لطفا!!!!@dr-saraaa
در هرصورت باید خوند. چون اگر از کنکور رد شد در دانشگاه کم میاره و ...
ولی سهمیه 5 درصد با بقیه فرق می کنه و تازه اومده و بهتره با یه فرد کار بلد مشورت کرد. -
@dr-saraaa
ولی سهمیه 5 درصد با بقیه فرق می کنه و تازه اومده و بهتره با یه فرد کار بلد مشورت کرد.amirhossein7516 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
@dr-saraaa
ولی سهمیه 5 درصد با بقیه فرق می کنه و تازه اومده و بهتره با یه فرد کار بلد مشورت کرد.بله
استفاده نکنید خواهشا:/ ما راضی نیستیم..:/ -
@dr-saraaa
ولی سهمیه 5 درصد با بقیه فرق می کنه و تازه اومده و بهتره با یه فرد کار بلد مشورت کرد.بله
استفاده نکنید خواهشا:/ ما راضی نیستیم..:/@dr-saraaa
اونا خودشون ظرفیت پذیرش خودشون رو دارن و شما هم ظرفیت خودتون رو دارید به شما لطمه نمی زنن!!!
اونا سهمیه جدا و شما هم سهمیه جدا و البته ظرفیت اونایی که ندارند برای پذیرش بیشتره که.بحثش مفصله اینجا ادامه ندیم.
-
@dr-saraaa در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
ولی جز ابیاری گیاهان دریایی
هیچ جا قبول نمیشی
رشته های خوب نمیشه رفت -
@meysam_bahrami
اول تحقیق کن کدوم سهمیه خوبه بعد برو دنبال 5 درصدا. شاید سهمیه منطقه شما بهتر باشه. همین تا اسم سهمیه اومد فکر نکنید قبولید.amirhossein7516 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
@meysam_bahrami
اول تحقیق کن کدوم سهمیه خوبه بعد برو دنبال 5 درصدا. شاید سهمیه منطقه شما بهتر باشه. همین تا اسم سهمیه اومد فکر نکنید قبولید.به نظر شما من الان گفتم قبولم ؟
-
@meysam_bahrami
اول تحقیق کن کدوم سهمیه خوبه بعد برو دنبال 5 درصدا. شاید سهمیه منطقه شما بهتر باشه. همین تا اسم سهمیه اومد فکر نکنید قبولید.به نظر شما من الان گفتم قبولم ؟
@meysam_bahrami در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
@meysam_bahrami
نه شما می گید. خیلیا فکر میکنن اونایی که سهمیه دارن دیگه قبولن.
-
@dr-saraaa
اونا خودشون ظرفیت پذیرش خودشون رو دارن و شما هم ظرفیت خودتون رو دارید به شما لطمه نمی زنن!!!
اونا سهمیه جدا و شما هم سهمیه جدا و البته ظرفیت اونایی که ندارند برای پذیرش بیشتره که.بحثش مفصله اینجا ادامه ندیم.
@dr-saraaa
نه اصلا اینطور نیست:)
فقط خیلی راحت پزشکی قبول میشن بعدا میرن با جون آدما بازی میکنن(البته همشون نه!)
منم مشتاق به ادامه ی بحث نیستم..فقط از طرف همه سهمیه نداشته ها(!) خواستم بگم :راضی نیستیم...همین:)