سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده
- 
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء کسی از این سهمیه خبر داره یکم توضیحات کامل بدید من سهمیه منطقم دارم بابامم 28 ماه جبهه بوده ک سربازیشم شامل همین 28 ماه یعنی منم شامل این سهمیه میشم و باید موقع ثبت نام کدش بنویسم یا مث بسیج فعال ت انتخاب رشته و اینکه برا یونی ازاد میشه هم ایثارگری استفاده کرد هم بسیج فعال یا نه؟ 
- 
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء کسی از این سهمیه خبر داره یکم توضیحات کامل بدید من سهمیه منطقم دارم بابامم 28 ماه جبهه بوده ک سربازیشم شامل همین 28 ماه یعنی منم شامل این سهمیه میشم و باید موقع ثبت نام کدش بنویسم یا مث بسیج فعال ت انتخاب رشته و اینکه برا یونی ازاد میشه هم ایثارگری استفاده کرد هم بسیج فعال یا نه؟ @dr-lila سهمیه رو باید از بنیاد شهید گرفت وطی یک نامه یه کد بهتون میدن و فکر میکنم سهمیتون 5 درصد هستش. و وقتی که کد اعمال میشه یعنی هم برا ازاد و هم برا سراسریه. اصالا مثل بسیج نیست و اگر اعمال نکنید میسوزه سهمیه تون. 
- 
بابای منم 6 ماه جپه بوده به جز سربازیش 
 یعنی شامل منم میشه ؟ 
 ایثار گری شامل کسانیه که پدرش جانباز شده باشه ؟
- 
بابای منم 6 ماه جپه بوده به جز سربازیش 
 یعنی شامل منم میشه ؟ 
 ایثار گری شامل کسانیه که پدرش جانباز شده باشه ؟@meysam_bahrami شامل شما هم هستش 
- 
سلام دوستان ... فکر کنم بتونین تو این تاپیک جواب بعضی از سوالاتونو پیدا کنید . 
- 
@meysam_bahrami شامل شما هم هستش behniasasa در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: @meysam_bahrami شامل شما هم هستش پدرم جانباز نیست بعد از خدمتش 6 ماه میره جپه 
 شامل میشه ؟
- 
behniasasa در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: @meysam_bahrami شامل شما هم هستش پدرم جانباز نیست بعد از خدمتش 6 ماه میره جپه 
 شامل میشه ؟@meysam_bahrami بله سهمیه 5 درصد 
- 
@meysam_bahrami بله سهمیه 5 درصد behniasasa در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: @meysam_bahrami بله سهمیه 5 درصد خو الان چیکار باید بکنم ؟ 
 کجا برم کد سوابق رو بگیرم
- 
behniasasa در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: @meysam_bahrami بله سهمیه 5 درصد خو الان چیکار باید بکنم ؟ 
 کجا برم کد سوابق رو بگیرم@meysam_bahrami 
 اول تحقیق کن کدوم سهمیه خوبه بعد برو دنبال 5 درصدا. شاید سهمیه منطقه شما بهتر باشه. همین تا اسم سهمیه اومد فکر نکنید قبولید. 
- 
سلام سهمیه فرزندان ایثارگران 5درصده خیلی هم رتبه رو جابجا میکنه به شرطیکه کنکورو خونده باشین.  
 میشه برای هردو استفاده کرد هم آزاد و هم دولتی ولی برای آزاد سهمیه بسیج فعال میگن بهتره فااطمه در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: سلام سهمیه فرزندان ایثارگران 5درصده خیلی هم رتبه رو جابجا میکنه به شرطیکه کنکورو خونده باشین.  
 میشه برای هردو استفاده کرد هم آزاد و هم دولتی ولی برای آزاد سهمیه بسیج فعال میگن بهتره فاطمه ... بدون خوندن هم ... رتبه رو جابه جا میکنه:///////////////// 
- 
فااطمه در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: سلام سهمیه فرزندان ایثارگران 5درصده خیلی هم رتبه رو جابجا میکنه به شرطیکه کنکورو خونده باشین.  
 میشه برای هردو استفاده کرد هم آزاد و هم دولتی ولی برای آزاد سهمیه بسیج فعال میگن بهتره فاطمه ... بدون خوندن هم ... رتبه رو جابه جا میکنه:///////////////// @dr-saraaa 
 ولی طرف رو اگر از 20000 به 10000 آورد زیاد فرقی براش نمی کنه.
 پس باید خوند.
 و شاید هم سهمیه منطقه 3 بهتر از 5 درصد باشد.
- 
@dr-saraaa 
 پس باید خوند.
 و شاید هم سهمیه منطقه 3 بهتر از 5 درصد باشد.amirhossein7516 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: @dr-saraaa 
 پس باید خوند.
 و شاید هم سهمیه منطقه 3 بهتر از 5 درصد باشد.نه خیرشم بیشتر ازینا جا ب جا میکنه.ب چشم دیدم:/ 
 کجاش بهتره؟نزنید این حرفو لطفا!!!!
- 
amirhossein7516 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: @dr-saraaa 
 پس باید خوند.
 و شاید هم سهمیه منطقه 3 بهتر از 5 درصد باشد.نه خیرشم بیشتر ازینا جا ب جا میکنه.ب چشم دیدم:/ 
 کجاش بهتره؟نزنید این حرفو لطفا!!!!@dr-saraaa 
 در هرصورت باید خوند. چون اگر از کنکور رد شد در دانشگاه کم میاره و ...
 ولی سهمیه 5 درصد با بقیه فرق می کنه و تازه اومده و بهتره با یه فرد کار بلد مشورت کرد.
- 
@dr-saraaa 
 ولی سهمیه 5 درصد با بقیه فرق می کنه و تازه اومده و بهتره با یه فرد کار بلد مشورت کرد.amirhossein7516 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: @dr-saraaa 
 ولی سهمیه 5 درصد با بقیه فرق می کنه و تازه اومده و بهتره با یه فرد کار بلد مشورت کرد.بله 
 استفاده نکنید خواهشا:/ ما راضی نیستیم..:/
- 
amirhossein7516 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: @dr-saraaa 
 ولی سهمیه 5 درصد با بقیه فرق می کنه و تازه اومده و بهتره با یه فرد کار بلد مشورت کرد.بله 
 استفاده نکنید خواهشا:/ ما راضی نیستیم..:/@dr-saraaa 
 اونا خودشون ظرفیت پذیرش خودشون رو دارن و شما هم ظرفیت خودتون رو دارید به شما لطمه نمی زنن!!!
 اونا سهمیه جدا و شما هم سهمیه جدا و البته ظرفیت اونایی که ندارند برای پذیرش بیشتره که.بحثش مفصله اینجا ادامه ندیم. 
- 
فااطمه در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: سلام سهمیه فرزندان ایثارگران 5درصده خیلی هم رتبه رو جابجا میکنه به شرطیکه کنکورو خونده باشین.  
 میشه برای هردو استفاده کرد هم آزاد و هم دولتی ولی برای آزاد سهمیه بسیج فعال میگن بهتره فاطمه ... بدون خوندن هم ... رتبه رو جابه جا میکنه:///////////////// @dr-saraaa در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: فااطمه در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: سلام سهمیه فرزندان ایثارگران 5درصده خیلی هم رتبه رو جابجا میکنه به شرطیکه کنکورو خونده باشین.  
 میشه برای هردو استفاده کرد هم آزاد و هم دولتی ولی برای آزاد سهمیه بسیج فعال میگن بهتره فاطمه ... بدون خوندن هم ... رتبه رو جابه جا میکنه:///////////////// ولی جز ابیاری گیاهان دریایی     هیچ جا قبول نمیشی هیچ جا قبول نمیشی 
 رشته های خوب نمیشه رفت  
- 
@meysam_bahrami 
 اول تحقیق کن کدوم سهمیه خوبه بعد برو دنبال 5 درصدا. شاید سهمیه منطقه شما بهتر باشه. همین تا اسم سهمیه اومد فکر نکنید قبولید. amirhossein7516 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: @meysam_bahrami 
 اول تحقیق کن کدوم سهمیه خوبه بعد برو دنبال 5 درصدا. شاید سهمیه منطقه شما بهتر باشه. همین تا اسم سهمیه اومد فکر نکنید قبولید. به نظر شما من الان گفتم قبولم ؟ 

- 
amirhossein7516 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: @meysam_bahrami 
 اول تحقیق کن کدوم سهمیه خوبه بعد برو دنبال 5 درصدا. شاید سهمیه منطقه شما بهتر باشه. همین تا اسم سهمیه اومد فکر نکنید قبولید. به نظر شما من الان گفتم قبولم ؟ 
  @meysam_bahrami در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: amirhossein7516 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: @meysam_bahrami 
  نه شما می گید. خیلیا فکر میکنن اونایی که سهمیه دارن دیگه قبولن. 
- 
@dr-saraaa 
 اونا خودشون ظرفیت پذیرش خودشون رو دارن و شما هم ظرفیت خودتون رو دارید به شما لطمه نمی زنن!!!
 اونا سهمیه جدا و شما هم سهمیه جدا و البته ظرفیت اونایی که ندارند برای پذیرش بیشتره که.بحثش مفصله اینجا ادامه ندیم. amirhossein7516 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: @dr-saraaa 
 اونا سهمیه جدا و شما هم سهمیه جدا و البته ظرفیت اونایی که ندارند برای پذیرش بیشتره که.بحثش مفصله اینجا ادامه ندیم. نه اصلا اینطور نیست:) 
 فقط خیلی راحت پزشکی قبول میشن بعدا میرن با جون آدما بازی میکنن(البته همشون نه!)
 منم مشتاق به ادامه ی بحث نیستم ..فقط از طرف همه سهمیه نداشته ها(!) خواستم بگم :راضی نیستیم...همین:) ..فقط از طرف همه سهمیه نداشته ها(!) خواستم بگم :راضی نیستیم...همین:)

راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی
 راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی