هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
باید به سلول های بدنت بفهمونی
مرگ تو وسطهههپرستو بابایی آشناس
حنیف؟ -
یه همکلاسی داشتم باباش خیلی پولدار بود همیشه پوز لباس ها و گوشی و وسالشو میداد اونم به بچه هایی که میدونست وضع مالیشون خوب نیست .
با اینهمه دختر بدی نبود و با منم سعی میکرد صمیمی باشه ولی این کارش شدیدا عصبیم میکرد و چندباری بهش گفته بودم ولی خودشو زده بود به نفهمی که بعدا فهمیدم چون بیشتر طول زندگیش خیلی فقیر بودن یهویی با استخدام شدن باباش تو بانک و ارتقا رتبه به ریاست بانک به ثروت رسیده بودن و همین باعث شده بود دختره انقد عقده ای باشه .آخه ادم که از یه خونه ۵۰ متری میرسه به خونه دوبلکس همین میشه انقد بهمون گفته بود خونشون دوبلکسه و فلان وفلان که ...
خلاصه که بد روزگار نسیبشون شد پدره تا دید پولاش زیاد شده زیر سرش بلند شد و زن دوم گرفت
مادرشم به هر قیمتی بود بچه هارو از پدره گرفت و طلاق گرفت
حالا که دختره همه چیشو از دست داده بود شد یه مار زخمی همه رو نیش زد قبل رفتن یه همکلاسی نمونده بود که نیششو نخورده باشه.
از تهمت زدن گرفته تا آبروی بچه ها رو بردن راستش منم نیش زد اصلا اولین هدفش من بودم
بعدم چون ابروشون تو شهر رفته بود جمع کردن رفتن یه شهر دیگه آخه با برچسب بچه طلاق بودن و پدر بد داشتن نمیشه تو یه شهر کوچیک زندگی کرد.
حالا میفهمم چرا گیر تلش افتادم. چون بهش اعتماد داشتم فکر میکردم آدمای خوب، خوب میمونن ولی اشتباه میکردم الان میفهمم آدم خوب نداریم. ادما اگه چیزی رو از دست بدن وحشی میشن.
به قول معلممون همه بدن تا وقتی خلافشو ثابت کنن منم اضافه میکنم : حتی اگه خلافشو ثابت کنن بازم امکان عوض شدن هست ... -
اگر دوست داشتین جای خالی رو پر کنین :
یه روز ........@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@Zahra-HD
جسارتا چی واقعی رو ؟ -
@Hamed-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
جسارتا چی واقعی رو ؟دولدام اسم یه بیمارستان بود تو یه سریال
اسمش "دکتر رمانتیک" هس -
پرستو بابایی آشناس
حنیف؟@kosar-ab