هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@Zohre-Nowrouzi پیاز جان کجایی؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :disappointed_but_relieved_face:
-
@Zohre-Nowrouzi پیاز جان کجایی؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :disappointed_but_relieved_face:
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
رفت..بی خدافظی:(
-
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
رفت..بی خدافظی:(
@dr-saraaa
-
سوال کنکور سراسری ۹۷
اموال عمومی چیست؟
۱.دکل نفتی
۲.حقوق عقب افتاده کارگر
۳.هیچکدام
۴.سطل آشغالمن که خودم میگم گزینه 4
-
سوال کنکور سراسری ۹۷
اموال عمومی چیست؟
۱.دکل نفتی
۲.حقوق عقب افتاده کارگر
۳.هیچکدام
@dr-sobhan
گزینه 3. -
سوال کنکور سراسری ۹۷
اموال عمومی چیست؟
۱.دکل نفتی
۲.حقوق عقب افتاده کارگر
۳.هیچکدام
@dr-sobhan
اموال عمومی شامل وزیر وزرا نمی شود. آن ها خواص هستند و تا دم مرگ بیت المال می چاپند و در آخر با مرگ طبیعی می میرند.
#خواص
#برادر_...
#برادر_...
#سفره_انقلاب -
بدترین حس اون حسیِ ک میای یه جای اروم دور از سروصدا درس بخونی
ولی این گوشی وابستت شده و ولت نمیکنه...@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ولی این گوشی وابستت شده و ولت نمیکنه...چند مدت بود نیومده بودم شاید روزیکمتر از پنح مین ولی نمیدونم چرا حس درس خوندن ندارم البته به خاطر خوابم ساعت دو بخوابی هشت پاشی روزت خراب میشه دیگه
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ولی این گوشی وابستت شده و ولت نمیکنه...چند مدت بود نیومده بودم شاید روزیکمتر از پنح مین ولی نمیدونم چرا حس درس خوندن ندارم البته به خاطر خوابم ساعت دو بخوابی هشت پاشی روزت خراب میشه دیگه
-
@zahra-m1999 منم دیر پاشدم میخوام برم دوش آب سرد بگیرم بشینم پای درس
میگم دکتر واسه این ازمون هم نخوندم کلا نمیدونم چم شده تازه الان روزی یه ساعت فیلم می بینم شاهکار جدید
-
@zahra-m1999 منم دیر پاشدم میخوام برم دوش آب سرد بگیرم بشینم پای درس
به سلامت موفق باشید
-
@zahra-m1999 زهرا من یه پست راجع به مشاور گذاشته بودم برات....اگه ممکنه بخونش.
سوال دارم راجع بشgollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سوال دارم راجع بشگلنار جانم خانومی شرمنده روم سیاه من تگ پیامت برام نیوم واسه همین ندیده بودم که پاسخ بدم تا مرضیه تو پی وی. بهم گفت من شسرمنده واقعا ناراحتم عذر می خوام بانو
-
@zahra-m-1999 یکی از بچه ها گفت برای پیدا کردن مشاور شما میتونین کمک کنید بهم. لطفا پستِ من رو که دیدین بهم اطلاع بدین تا چند تا سوال در این باره بپرسم ازتون.
مرسیgollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m-1999 یکی از بچه ها گفت برای پیدا کردن مشاور شما میتونین کمک کنید بهم. لطفا پستِ من رو که دیدین بهم اطلاع بدین تا چند تا سوال در این باره بپرسم ازتون.
مرسیبازم شرمنده
-
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سوال دارم راجع بشگلنار جانم خانومی شرمنده روم سیاه من تگ پیامت برام نیوم واسه همین ندیده بودم که پاسخ بدم تا مرضیه تو پی وی. بهم گفت من شسرمنده واقعا ناراحتم عذر می خوام بانو