هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Aqua
من توی این همه ازمون پارسال شرکت کردم اکثرن موسسه های مختلف جامعارو حضوری رفتم هیچ وقت استرس نگرفتم یا حس کنم سر جلسه کنکورم
وقتی رفتم سر جلسه نمیتونستم نفس بکشم بخدا اینا همش دروغه بری سر جلسه فلانه و فلان فقط مدیریت یاد بگیری ک اون تو خونه م میشه -
Aqua
من توی این همه ازمون پارسال شرکت کردم اکثرن موسسه های مختلف جامعارو حضوری رفتم هیچ وقت استرس نگرفتم یا حس کنم سر جلسه کنکورم
وقتی رفتم سر جلسه نمیتونستم نفس بکشم بخدا اینا همش دروغه بری سر جلسه فلانه و فلان فقط مدیریت یاد بگیری ک اون تو خونه م میشه -
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@arianaaa
تو خونه خودت شبیه سازی کن خیلیم فرق نمیکنهاون ک میکنم ولی خب اون جوش گفتم میرفتم شاید بهتر بود
-
@arianaaa
سنجشو نمیدونم ولی این قلمچی که تو اموزشگاه و.... هیچ فرقی با خونه نداره .
دیگه خیلی میخوای شبیه باشه از همون صندلیا که تو حوزه هست بگیر بزار تو اتاقت رو اون شبیه سازی کن .من موقع کرونا اونطوری میکردنAqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@arianaaa
دیگه خیلی میخوای شبیه باشه از همون صندلیا که تو حوزه هست بگیر بزار تو اتاقت رو اون شبیه سازی کن .من موقع کرونا اونطوری میکردننه بابا اون صندلیای دانشگاه از اونجا بدتره عادت دارم
-
Aqua
@arianaaa
دیگه خیلی میخوای شبیه باشه از همون صندلیا که تو حوزه هست بگیر بزار تو اتاقت رو اون شبیه سازی کن .من موقع کرونا اونطوری میکردن -
@arianaaa
دیگه خیلی میخوای شبیه باشه از همون صندلیا که تو حوزه هست بگیر بزار تو اتاقت رو اون شبیه سازی کن .من موقع کرونا اونطوری میکردننه بابا اون صندلیای دانشگاه از اونجا بدتره عادت دارم
-
@khanoomi
دقیقا من یه بار اینطوری شدم اونم سر ازمون نمونه دولتی نفس کشیدن برام سخت بود انگار سینمو فشار میدادن و گرنه من سر قلمچی فرقی با خونه حس نمیکنم اصلا استرس نداره و شبیه نیست. -
@arianaaa
اره خلاصه بخودت یکم سختی بده سر جلسه جات بد بود تاثیر نزاره
️کلا استرس نمیگرفتم ولی امسال همچیم فرق داره
دو سال پیش قبلش اصلنننن استرس نداشتم ولی امسال خیلی شدیده@arianaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی امسال خیلی شدیده
اخه عشقومم امسال قراره بری همونی ک میخایی