هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
واکنش استاد موقاری وقتی میگه فندک دارم
-
@danial-hosseiny اینجاشو فاکتور میگیرم
@Masoumeh-sh
یادم نمیاد چند سالم بود. یه شب خواب دیدم منو بستن به تخت و تختم روی هواس. تختم داره توی آسمون به یه سمتی میره و کلی تخت دیگه هم توی یه صف دارن میان. هم جلوی من هست و هم پشت سرم. بعد آدمای کج و کولهٔ داغون روی اون تختا بود، همه ترکیده. منم هم پاهام بسته بود، هم دستام. فقط گردنمو میتونستم بلند کنم. هرچی زور میزدم چشمامو باز کنم یا بلند شم بشینم نمیتونستم. دیگه بعد تلاشای فراوان از خواب بیدار شدم.
میخواستم برم طبقهٔ پایین که مامان بابام بودن بخوابم. میترسیدم از راه پله برم پایین
داداش بیچارهمو بیدار کردم کشون کشون بردمش پایین تشک پهن کردیم اونجا کف زمین خوابیدیم
صبح همه مونده بودن که این دوتا چرا اینجان -
@Masoumeh-sh
یادم نمیاد چند سالم بود. یه شب خواب دیدم منو بستن به تخت و تختم روی هواس. تختم داره توی آسمون به یه سمتی میره و کلی تخت دیگه هم توی یه صف دارن میان. هم جلوی من هست و هم پشت سرم. بعد آدمای کج و کولهٔ داغون روی اون تختا بود، همه ترکیده. منم هم پاهام بسته بود، هم دستام. فقط گردنمو میتونستم بلند کنم. هرچی زور میزدم چشمامو باز کنم یا بلند شم بشینم نمیتونستم. دیگه بعد تلاشای فراوان از خواب بیدار شدم.
میخواستم برم طبقهٔ پایین که مامان بابام بودن بخوابم. میترسیدم از راه پله برم پایین
داداش بیچارهمو بیدار کردم کشون کشون بردمش پایین تشک پهن کردیم اونجا کف زمین خوابیدیم
صبح همه مونده بودن که این دوتا چرا اینجان@danial-hosseiny بالاخره یه پسری و دیدیم که خواب میبینه چه عجیب
اتفاقا منم همین راهکارو در پیش گرفتم داداشمو اوردم پیشم ولی فایده ای نداره یه سره تا صبح میخوابه خودتو بکشیم بیدار نمیشه بگی میترسم بیدار بمون توام🥲 -
@danial-hosseiny بالاخره یه پسری و دیدیم که خواب میبینه چه عجیب
اتفاقا منم همین راهکارو در پیش گرفتم داداشمو اوردم پیشم ولی فایده ای نداره یه سره تا صبح میخوابه خودتو بکشیم بیدار نمیشه بگی میترسم بیدار بمون توام🥲@Masoumeh-sh
من خیلی خواب میبینم. خیلی زیاد -
@Masoumeh-sh
من خیلی خواب میبینم. خیلی زیاد@danial-hosseiny منم و خیلیییی بدن
-
الانم خواب دیدم کسی که مرده و زنده نیست تو واقعیت بهم گفت من میدونم تو میمیری با اون باهم
نمیدونم اون کیه
ولی تو خواب داد زدم گفتم نههههه و از خواب پریدم -
@danial-hosseiny منم و خیلیییی بدن
@Masoumeh-sh
من خواب یوسفطوری زیاد میبینم -
@Masoumeh-sh
من خواب یوسفطوری زیاد میبینم@danial-hosseiny یعنی خواب دیدی یه زلیخا دنبالته پیرهنتو پاره میکنه؟
-
@danial-hosseiny یعنی خواب دیدی یه زلیخا دنبالته پیرهنتو پاره میکنه؟
@Masoumeh-sh
برداشت سطحیت از وقایع رو دوست دارم
نه از این خوابایی که تعبیر میشه یا باید پیگیریشو بکنی که یا خودت به چوخ نری یا بقیه رو نجات بدی -
@Masoumeh-sh
برداشت سطحیت از وقایع رو دوست دارم
نه از این خوابایی که تعبیر میشه یا باید پیگیریشو بکنی که یا خودت به چوخ نری یا بقیه رو نجات بدی@danial-hosseiny خب تو گفتی یوسف طوری
منم زلیخا به ذهنم اومد
منم همینجوریم
و به دنیا اومدن بچه های فامیل و از چندماه قبل با جنسیتشون میفهمموقتی هنوز طرف حامله نیست
-
خواب های سونوگرافی طوری
️
-
خواب های سونوگرافی طوری
️
@Masoumeh-sh
هاع دقیقا -
@Masoumeh-sh
هاع دقیقا@danial-hosseiny ما بنده های برگزیده ایم
-
@danial-hosseiny خب تو گفتی یوسف طوری
منم زلیخا به ذهنم اومد
منم همینجوریم
و به دنیا اومدن بچه های فامیل و از چندماه قبل با جنسیتشون میفهمموقتی هنوز طرف حامله نیست
@Masoumeh-sh
شد شد نشد میرم یه مغازه کرایه میکنم، خواب میبینم جنسیت بچه تعیین میکنم پول میگیرم -
@danial-hosseiny ما بنده های برگزیده ایم
@Masoumeh-sh ما چائیدهایم
-
@Masoumeh-sh
شد شد نشد میرم یه مغازه کرایه میکنم، خواب میبینم جنسیت بچه تعیین میکنم پول میگیرم@danial-hosseiny اینم یه راه درآمده
میگی که اگه نخواستن اقدام نکنن هزینه الکی نباشه