هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
میشه یکی این سوال مذخرف رو بمن بفهمونهاین پست پاک شده! -
میشه یکی این سوال مذخرف رو بمن بفهمونه -
نمی دونم شاید زیادیه
-
Aqua
میشه 4 -
@f-nalist
فرزام. اینبزرگتر مساوی بودن p2 نسبت به p3 درست. ولی بزرگتر مساوی بودن p1 نسبت به p2 رو چجوری توجیه میکنیم؟
چون صورت سوال گفته شکل داره p2 رو نشون میده
مگر اینکه بگیم در دمای بین 0 تا 4 آب هست مثلا که در اون صورت باید بنویسیم کوچیکتر مساوی. نه بزرگتر مساوی (بین p1 , p2) -
@f-nalist
مشکل من همینه ما از کجا باید بفهمیم که مایع بیرون میریزه درسته ظرف تغییر نمیکنه ولی شاید اون دما ب اندازه ای بالا نرفت که بریزه بیرون -
@f-nalist
مشکل من همینه ما از کجا باید بفهمیم که مایع بیرون میریزه درسته ظرف تغییر نمیکنه ولی شاید اون دما ب اندازه ای بالا نرفت که بریزه بیرون@khanoomi
اون مساوی رو برای همین گذاشتیم. بزرگتر مساوی نوشته. نه بزرگتر -
@f-nalist
مشکل من همینه ما از کجا باید بفهمیم که مایع بیرون میریزه درسته ظرف تغییر نمیکنه ولی شاید اون دما ب اندازه ای بالا نرفت که بریزه بیرون -
در p3 ممکنه سرریز شه
اما p1 ممکن نیست سرریز شه
نمیدونم چرا ننوشته p2=p1 -
@f-nalist
فرزام. اینبزرگتر مساوی بودن p2 نسبت به p3 درست. ولی بزرگتر مساوی بودن p1 نسبت به p2 رو چجوری توجیه میکنیم؟
چون صورت سوال گفته شکل داره p2 رو نشون میده
مگر اینکه بگیم در دمای بین 0 تا 4 آب هست مثلا که در اون صورت باید بنویسیم کوچیکتر مساوی. نه بزرگتر مساوی (بین p1 , p2) -
Reza-H
رضا فکر کنم خواسته حالت خاص بیرون نریختن درونش باشه که میشه هر سه تاشون مساوی با هم
قبول داری؟@f-nalist
نه. خانوم ماهلین میگن پاسخ گ4 هست -
Reza-H
اخه ببین الان اگ این حالتو در نظر بگیریم که مایع بیرون نمیریزه کلن گ 4 غلط میشه چون در اون حالت ارتفاع مایع هی بیشتر میشه و در نتیجه فشار هم بیشتر میشه باید ی جوری اشاره میکرد ک مایع بیرون میریزه
حالا جالبیش اینه اصلن نگفته ضریب انبساط حجمی مایع از ظرف بزرگتره ولی تو پاسخنامش همینجوری بدون دلیل اینو گفته -
Reza-H
خب گزینه 4 دیگه
یعنی ببین هم مساوی داره توش و هم بزرگتر
یعنی هم حالت خاص بیرون ریختن و هم حالت بیرون نریختن رو داخلش داره@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یعنی هم حالت خاص بیرون ریختن و هم حالت بیرون نریختن رو داخلش داره
اگه بیرون نریزه درست نیست
ارتفاع هی بیشتر میشه -
Reza-H
اخه ببین الان اگ این حالتو در نظر بگیریم که مایع بیرون نمیریزه کلن گ 4 غلط میشه چون در اون حالت ارتفاع مایع هی بیشتر میشه و در نتیجه فشار هم بیشتر میشه باید ی جوری اشاره میکرد ک مایع بیرون میریزه
حالا جالبیش اینه اصلن نگفته ضریب انبساط حجمی مایع از ظرف بزرگتره ولی تو پاسخنامش همینجوری بدون دلیل اینو گفته@khanoomi
نه دیگه. برای اینکه حالتی که میگین هم جزوش باشه، به جای p2>p3 (که میشه فقط حالت بیرون نریختن)
نوشته p2>=p3 که یه حالتش هم بشه p3=p2
اونم که گفته ضریب انبساط مایع بیشتر از ظرفه، چون ظرف رو صفر گرفته و هر عددی بیشتر از صفره گفته -
Reza-H
خب گزینه 4 دیگه
یعنی ببین هم مساوی داره توش و هم بزرگتر
یعنی هم حالت خاص بیرون ریختن و هم حالت بیرون نریختن رو داخلش داره@f-nalist
خب آره. این رو که میدونم.
رابطه p3 , p2 رو درست نوشته
ولی رابطه p2 , p1 رو درست ننوشته
در هیچ حالتی p1 نمیتونه بیشتر از p2 باشه
چون خود سوال گفته شکل استوانه، داره p2 رو نشون میده -
نه بچها راس میگه
چون فشار در این ظرف رو با فرمول نیرو بر مساحت بدست میاریم جرم ک تغییر نمیکنه ولی با افزاریش ارتفاع مساحتشم زیاد میشه و کسر کوچیک میشه -
در کل سوال ابهام داریه
تو کنکور نمیاد ازیناس که مخصوص قلمه