هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@arianaaa
یه هویت ارزششو نداره. ولش کن =))))))))@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@arianaaa
یه هویت ارزششو نداره. ولش کن =))))))))نه ی اتفاق دیگ افتاده بود...
-
پنجره رو وا کرده بودم از ی طرف مامانم جیغ میزد از ی طرف خودم جرات نداشتم تا که داداشم گرفتتم
نتیجه اصلن برام قابل هضم نبود -
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@arianaaa
یه هویت ارزششو نداره. ولش کن =))))))))نه ی اتفاق دیگ افتاده بود...
@arianaaa
باز در هر صورت ارزششو نداره. ولش کن. -
پنجره رو وا کرده بودم از ی طرف مامانم جیغ میزد از ی طرف خودم جرات نداشتم تا که داداشم گرفتتم
نتیجه اصلن برام قابل هضم نبود@khanoomi
تو هم دم تراس بودی؟ -
حالا میفهمم ما چرا تراس نداریم =)))
-
@khanoomi
تو هم دم تراس بودی؟@danial-hosseiny
نه من از پنجره طبقه پنجم میخاستم پرت کنم خودمو -
@arianaaa
واللا اینکه یکی میز رو بشکنه یا میشه پنیک عصبی که طرف دست خودش نیست، یا کاملا خودآگاهه فقط از روی خشم زیادی اتفاق میوفته. درواقع دست خودته، برات مهم نیست.@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@arianaaa
واللا اینکه یکی میز رو بشکنه یا میشه پنیک عصبی که طرف دست خودش نیست، یا کاملا خودآگاهه فقط از روی خشم زیادی اتفاق میوفته. درواقع دست خودته، برات مهم نیست.هوم شاید...
در حالت عادی نمیتونستم بلند کنم الان ک فک میکنم نمیدونم چجوری پرتش کردنم -
مایی که آپارتمان نشین نیستیم بخوایم خودکشی کنیمم باید از طبقهٔ همکف بپریم کف زمین که خب صرفا مضحکه تا اینکه ترسناک باشه =))))))
-
@danial-hosseiny
نه من از پنجره طبقه پنجم میخاستم پرت کنم خودمو@khanoomi
پرت کردی؟ -
@khanoomi
پرت کردی؟@danial-hosseiny
شاید آره -
@danial-hosseiny
شاید آره@khanoomi
حیف شدی پس -
@arianaaa
واللا اینکه یکی میز رو بشکنه یا میشه پنیک عصبی که طرف دست خودش نیست، یا کاملا خودآگاهه فقط از روی خشم زیادی اتفاق میوفته. درواقع دست خودته، برات مهم نیست.هوم شاید...
در حالت عادی نمیتونستم بلند کنم الان ک فک میکنم نمیدونم چجوری پرتش کردنم@arianaaa
نمیدونم اون موقع آدرنالین ترشح میشه یا نه. ولی اگه میشه منطقیه -
مایی که آپارتمان نشین نیستیم بخوایم خودکشی کنیمم باید از طبقهٔ همکف بپریم کف زمین که خب صرفا مضحکه تا اینکه ترسناک باشه =))))))
برو خداتو شکر من دیسک گرفتم بعضی روزا نزدیک 10 بار این همه پله رو بالا پایین میکنم
اسانسور نداریم -
چتونه همهتون امشب؟! =)))))))))
-
@khanoomi
حیف شدی پس@danial-hosseiny
من غالب میشم بر کنکور بعدش میمیرم