هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدم های خوب شرایط سخت
شک نکن این
دیروزم بحثش شد ی رفیقی دارم 5 ساله شرایطمون خیلی سخت شده تنها راه ارتباطمون مجازیه یا اینکه چن هفته ی بار هموو ببینیم ولی پای همه این سختیا هردوتامون وایستادیم تا تموم شه و دیگ با خیال راحت تا اخر عمرمون باهم باشیم
مطمئن باش سختیا تموم میشه و ی عده تسلیم میشن وقتی ک میدونن جدا نشدنی هستین@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شک نکن این
دیروزم بحثش شد ی رفیقی دارم 5 ساله شرایطمون خیلی سخت شده تنها راه ارتباطمون مجازیه یا اینکه چن هفته ی بار هموو ببینیم ولی پای همه این سختیا هردوتامون وایستادیم تا تموم شه و دیگ با خیال راحت تا اخر عمرمون باهم باشیمچه خوب🥺
مطمئن باش سختیا تموم میشه و ی عده تسلیم میشن وقتی ک میدونن جدا نشدنی هستین
راجب این مسئله یکم شک دارم چون تازه اولاشه و صمیمیت عمیقی نبوده فعلا انشاالله که بشه:)
اما حسم میگه مناسبترین انتخابه🥲 -
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شک نکن این
دیروزم بحثش شد ی رفیقی دارم 5 ساله شرایطمون خیلی سخت شده تنها راه ارتباطمون مجازیه یا اینکه چن هفته ی بار هموو ببینیم ولی پای همه این سختیا هردوتامون وایستادیم تا تموم شه و دیگ با خیال راحت تا اخر عمرمون باهم باشیمچه خوب🥺
مطمئن باش سختیا تموم میشه و ی عده تسلیم میشن وقتی ک میدونن جدا نشدنی هستین
راجب این مسئله یکم شک دارم چون تازه اولاشه و صمیمیت عمیقی نبوده فعلا انشاالله که بشه:)
اما حسم میگه مناسبترین انتخابه🥲Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ما 10 سالو رد کرده(=
اما حسم میگه مناسبترین انتخابه🥲
ارزو میکنم هر چی صلاحته اتفاق بیوفته
-
ما 10 سالو رد کرده(=
اما حسم میگه مناسبترین انتخابه🥲
ارزو میکنم هر چی صلاحته اتفاق بیوفته
-
الهی بیشترم طول بکشه:))🤍
میکشه...(=
ممنون عزیزم امیدوارم