هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar چرا چون از اول زندگیت وقت گذاشتی خوب کاری کردی
اوهوم. اتفاقا خانواده م خواستن شرکت کنم که بدونن این همه هزینه نتیجه ش چی میشه:////
gollnar اوهوم
-
سلام من امروز ثبت نام کردم کافی نت.
مسئولش گفت کددانش آموزی پیش دانشگاهی با سایر سالها فرق میکنه و واسم همون کد دانش آموزی دیپلمو زد(کدملی)تا برم مدرسه بپرسم.آیا کد دانش آموزی پیش دانشگاهی با دیپلم متفاوته؟؟؟؟؟!!!!@amirkonkuri97 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مسئولش گفت کددانش آموزی پیش دانشگاهی با سایر سالها فرق میکنه و واسم همون کد دانش آموزی دیپلمو زد(کدملی)تا برم مدرسه بپرسم.آیا کد دانش آموزی پیش دانشگاهی با دیپلم متفاوته؟؟؟؟؟!!!!برا من نبود....ینی کد ملی و شماره دانش آموزی مشابه هستن....پیش دانشگاهیو نمیدونم.سالِ اولمه
-
-
مسئولش گفت کددانش آموزی پیش دانشگاهی با سایر سالها فرق میکنه و واسم همون کد دانش آموزی دیپلمو زد(کدملی)تا برم مدرسه بپرسم.آیا کد دانش آموزی پیش دانشگاهی با دیپلم متفاوته؟؟؟؟؟!!!! -
مسئولش گفت کددانش آموزی پیش دانشگاهی با سایر سالها فرق میکنه و واسم همون کد دانش آموزی دیپلمو زد(کدملی)تا برم مدرسه بپرسم.آیا کد دانش آموزی پیش دانشگاهی با دیپلم متفاوته؟؟؟؟؟!!!!@amirkonkuri97
نه اگر دفترچه رو بخونی
نوشته برای دانش اموزان دوره پیش دانشگاهی همون کد دیپلم هستش -
فقط امیدوارم همگی به رشته مورد علاقتون برسید در پناه حق
-
fatemdr کسی از شما پرسید خودتو نخود آش میکنی؟
hosainmahmoudi خفه شو
-
دعوا کنین عمو ببینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
میدونین .............اگه خدا پشتمون باشه همه چی حله........ما نمیتونیم مثل ائمه اطهار باشیم اگرچه ابدا گناه نکنیم نه؟؟؟؟؟
-
hosainmahmoudi خفه شو
fatemdr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
hosainmahmoudi خفه شو
برو جواب برات دارم ولی لیاقت نداری
-
fatemdr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
hosainmahmoudi خفه شو
برو جواب برات دارم ولی لیاقت نداری
hosainmahmoudi
لطفا هیچی نفرس
بیخیال شو
داشتی میرفتی نه؟؟!!!! -
gollnar من سعی میکنم مودب باشم ولی اون نه
-
hosainmahmoudi کلا همینو میگی هه
-
-
خداوند فرموده مبادا حرفی بزنین که همدیگرو بیازارید که شیطان از این راه در دل مومنان نفوذ میکنه...........
-
قل یا رب اعوذ بک من همزات الشیاطین و اعوذ بک یا رب ان یحضرون
-
hosainmahmoudi کلا همینو میگی هه
fatemdr چون همینم از سرت زیاده