هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Amir-Bernousi ولی واقعا اگه کنکور 1400 رتبه بدی هم نیاورده باشی مخصوصا درصد ریاضیت خوب باشه واقعا سطحت خوب بوده
و الانم ریاضی کلا قرار نیست تستای راحتی داشته باشه تستاش سخت خواهد بود و اگه بتونی ریاضی درصد خوبی بگیری رتبه سازه
رشتت چیه؟@mk-mahdi رشتم تجربیه، ریاضیم خوب نیست خیلی
-
@khanoomi بله شدنیه، خودم سال 401 تو 3 ماه خوندم رتبه خوبی آوردم
اما خیلی نمیخوام هیجانی رفتار کنم -
امروز وقتی داشتم میکروست مریض درست میکردم بهم میگه کاش سوپر کار میکردی ولی پرستاری نمیشدی
همین مونده بود من با سوپری مقایسه کنن@arianaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
امروز وقتی داشتم میکروست مریض درست میکردم بهم میگه کاش سوپر کار میکردی ولی پرستاری نمیشدی
همین مونده بود من با سوپری مقایسه کننینی چی ؟
بعدش تو چی بهش گفتی؟
نمیتونم درک کنم -
@mk-mahdi
تو بخشنامه ای که اومده هر داوطلب حق یه بار ترمیم نمره رو داره، برای هر پایه -
@Amir-Bernousi
احتمال داره این بخشنامه سال بعد عوض شه یه چیزایی میگفتن قبلا
نهاییت رو بنظرم بچسب حداقل ضرر نکنیAqua بعید میدونم، نهایی هم نمیشه برای نمره خوب از الان کار کرد، مثل قبل نیستش، هدف خودم ترمیم بود ولی دیدم تو یه ماهه نمیتونم خوب کار کنم
-
Aqua بعید میدونم، نهایی هم نمیشه برای نمره خوب از الان کار کرد، مثل قبل نیستش، هدف خودم ترمیم بود ولی دیدم تو یه ماهه نمیتونم خوب کار کنم
-
دوماهه چیکار میشه کرد
-
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Amir-Bernousi
میشه نهایی خوند
میشه کنکور سالهای اخیر رو کامل بررسی کرد
هدفتون سال بعده؟ -
@Amir-Bernousi
میشه نهایی خوند
هدفتون سال بعده؟ -
@Amir-Bernousi
میشه نهایی خوند
هدفتون سال بعده؟ -
۰۳/۰۲/۰۱
-
@Amir-Bernousi
من یکی میشناسم اسفند حالا من میگم بیگاری .. وقتی تموم شد اسفند بود 4 ماه تا تیر خوند از نزدیک 100 اومد رو 7 هزار
سخته خب ولی موفقیت بخای باید اینجور تاوان بدی
ممکنه اکی نشی واس امسال ولی این دو ماه میتونی ی حجم خوبیو بیاری جلو از دوازدهمیای سال بعد خیلی جلو میوفتی@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ممکنه اکی نشی واس امسال ولی این دو ماه میتونی ی حجم خوبیو بیاری جلو از دوازدهمیای سال بعد خیلی جلو میوفتی
اوهوم... هادیان فرد می گفت حتی اگه به سال بعد موندن فکر می کنید بازم امسال این تایم باقی مونده رو نهایت تلاشتون رو بکنید که حداقل با رتبه 8 هزار مثلا پشت بمونید
اینجوری هم میتونید از کنکور امسال استفاده کنید برا سال بعد هم خیالتون به نسبت راحته که حداقل تا رتبه 8 هزار اومدین و از اینجا به بعد بقیه اش رو باید برید -
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ممکنه اکی نشی واس امسال ولی این دو ماه میتونی ی حجم خوبیو بیاری جلو از دوازدهمیای سال بعد خیلی جلو میوفتی
اوهوم... هادیان فرد می گفت حتی اگه به سال بعد موندن فکر می کنید بازم امسال این تایم باقی مونده رو نهایت تلاشتون رو بکنید که حداقل با رتبه 8 هزار مثلا پشت بمونید
اینجوری هم میتونید از کنکور امسال استفاده کنید برا سال بعد هم خیالتون به نسبت راحته که حداقل تا رتبه 8 هزار اومدین و از اینجا به بعد بقیه اش رو باید برید