هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@amirkonkuri97 اونقدرام که میگید تلخ نیس که..
امید به خدا موفق باشیننوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی بالاتر از سیاهی رنگی نیس
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب خوش من برم دیگه فردا بازم امتحان زبان دارم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
یاعلی
موفق باشیم -
شب خوش من برم دیگه فردا بازم امتحان زبان دارم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
یاعلی
موفق باشیمنوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 موفق باشی
-
@اسمان-ابی
وایییی ببین کی اینجاس.... سلاااااااامممممممممم چه قد من منتظرِ تو و ستاره بودم......
خوبی آسمان؟ یگانه بودی دیگه؟نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegarin سلااااااااام نگارین جون
قربونت مهربون بخوبیت
اره یگانه ام -
یاعلی
موفق باشیم -
یاعلی
موفق باشیمنوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یاعلی
موفق باشیمشب خوش
موفق باشید -
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an کی اخراج شد ؟ :|
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an
دیگه چه میشه کرد چیزیه که خودشون باعث شدن -
negarin سلااااااااام نگارین جون
قربونت مهربون بخوبیت
اره یگانه امنوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negarin سلااااااااام نگارین جون
قربونت مهربون بخوبیت
اره یگانه امخدارُ شکر.... همیشه خوب باشی....
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط sobhawn انجام شده
رفتم مصاحبه رئییییییس جمهورمو ببینم همون اول باز شروع کرد دولت قبل گفتن :| هیچوقت فکر نمیکردم بتووووونه کشتی سانچی رو ربط بده به احمدی نژاد
حیف اون رای هایی ک براش جمع کردم -
@m-an
دیگه چه میشه کرد چیزیه که خودشون باعث شدننوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 کی اخراج شد ؟
-
رفتم مصاحبه رئییییییس جمهورمو ببینم همون اول باز شروع کرد دولت قبل گفتن :| هیچوقت فکر نمیکردم بتووووونه کشتی سانچی رو ربط بده به احمدی نژاد
حیف اون رای هایی ک براش جمع کردمنوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan جدی نشستید نگاه کردید؟
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an خیلی خوب کاری کردین ممنون
تو تاپیکای دیگه ام خیلی برخورد تندی با همه داشتن
نمیدونم چرا با همه دعوا داشتن انگاری -
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای باااااااااااابا به منم بگید کی رو اخراج کردن
-
نمیدونم چرا با همه دعوا داشتن انگارینوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نمیدونم چرا با همه دعوا داشتن انگاریحالش خوش نبود طفلک
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
غیبت نکنیم
-
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه بارم با یکی از دهمیا خیلیییییییی بد حرف زد.... همیشه که نمیشه حالش بدباشه.... حالشم خوب نباشه چرا حالِ بقیه رو خراب میکنه؟
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an حدسم درست بود
چرا اخراجش کردید من میخواستم نفر آخرش کنم تو سایت