هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان جدی درک کنیم شاید یه نفر تنها چیز و کسی ک توی سال کنکور براش مونده همین آلاست : ) اره برای همین چند روز بعد اخراجش تموم میشه ! @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان جدی درک کنیم شاید یه نفر تنها چیز و کسی ک توی سال کنکور براش مونده همین آلاست : ) اره برای همین چند روز بعد اخراجش تموم میشه ! به شرطی که باز کولی بازی درنیاره  
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دلم میخواد یه وبلاگ شخصی بزنم خودمو خالی کنم اینجوری فایده نداره  عجب 
- 
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان جدی درک کنیم شاید یه نفر تنها چیز و کسی ک توی سال کنکور براش مونده همین آلاست : ) اره برای همین چند روز بعد اخراجش تموم میشه ! به شرطی که باز کولی بازی درنیاره  mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان جدی درک کنیم شاید یه نفر تنها چیز و کسی ک توی سال کنکور براش مونده همین آلاست : ) اره برای همین چند روز بعد اخراجش تموم میشه ! به شرطی که باز کولی بازی درنیاره  کولی بازی    
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ بیا ماهم یکم قربون صدقه هم بریم 
 خوبی فدای قیافهی داغونت برم ؟  فدارو نمیرن.... فدا میشن://// negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ بیا ماهم یکم قربون صدقه هم بریم 
 خوبی فدای قیافهی داغونت برم ؟  فدارو نمیرن.... فدا میشن://// این برمیگرده به اصطلاح:فداتون برم    
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ بیا ماهم یکم قربون صدقه هم بریم 
 خوبی فدای قیافهی داغونت برم ؟  فدارو نمیرن.... فدا میشن://// 
- 
negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ بیا ماهم یکم قربون صدقه هم بریم 
 خوبی فدای قیافهی داغونت برم ؟  فدارو نمیرن.... فدا میشن://// این برمیگرده به اصطلاح:فداتون برم    mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ بیا ماهم یکم قربون صدقه هم بریم 
 خوبی فدای قیافهی داغونت برم ؟  فدارو نمیرن.... فدا میشن://// این برمیگرده به اصطلاح:فداتون برم    یس یس فریال  
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin من پیرو خط مقدس خواهر گلم فریالم ! وایییی شما هم یادتونِ.... گف فداتون برم....     negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin من پیرو خط مقدس خواهر گلم فریالم ! وایییی شما هم یادتونِ.... گف فداتون برم.... من تک تک صحنه هایی ک فریال جااااااان توش بودن رو به صورت فول اچ دی یادمه     
- 
- 
negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin من پیرو خط مقدس خواهر گلم فریالم ! وایییی شما هم یادتونِ.... گف فداتون برم.... من تک تک صحنه هایی ک فریال جااااااان توش بودن رو به صورت فول اچ دی یادمه     @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin من پیرو خط مقدس خواهر گلم فریالم ! وایییی شما هم یادتونِ.... گف فداتون برم.... من تک تک صحنه هایی ک فریال جااااااان توش بودن رو به صورت فول اچ دی یادمه         یادش بخیر چه اشتباهاتی میزد خیلی موجبات شادی و خنده رو فراهم میکرد خدا خیرش بده یادش بخیر چه اشتباهاتی میزد خیلی موجبات شادی و خنده رو فراهم میکرد خدا خیرش بده   
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 فریال واحد پوله ؟ نه یکی از شرکت کننده هایِ استیج (به قولِ خودش استاااایج) 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یعنی خووووووووووشم میاد هر دوتاخواهر امضاشون مربوط به اسمشونه     مالِ من خاص تره...نه؟    
- 
مگه پسرام بلدن اینجوری قربون صدقه ی هم برن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:    

|
 |

شعردانه
شعردانه