هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
خداحافظ برای همیشه دوستان گل آلایی :rose:
به امید موفقیتِ من و همه ی شما آلایی های عزیز :victory_hand_light_skin_tone: -
به امید موفقیتِ من و همه ی شما آلایی های عزیز :victory_hand_light_skin_tone:@dr-miss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
به امید موفقیتِ من و همه ی شما آلایی های عزیز :victory_hand_light_skin_tone:بسلامت خیر👋
-
به امید موفقیتِ من و همه ی شما آلایی های عزیز :victory_hand_light_skin_tone:@dr-miss خداحافظ به امید موفقیتتون
-
@dr-sobhan جل الخالق
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan 10 تومن میخرم
با هر چی چت هست :face_with_tears_of_joy:چرا چتا رو میاری تو معامله😂😂
-
mrz میخوام بعدا اگه شد ازش اخاذی کنم پولمو پس بگیرم :/ اکانتشم بگیرم :face_with_tears_of_joy: یکم فکرم شیطانیه ولی اشکالی نداره
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz میخوام بعدا اگه شد ازش اخاذی کنم پولمو پس بگیرم :/ اکانتشم بگیرم :face_with_tears_of_joy: یکم فکرم شیطانیه ولی اشکالی نداره
خبیث😂😂
-
mrz خبیث چیه :/ باز دوباره دیروز گوشیمو شارژ کردم زنگ زدم بابام شارژم تموم شد :face_with_tears_of_joy: باز این همراه اول 600 تومن بدهکاریشو کم کرد :/ الان باز هیچی نیست
پول لازم میشه :face_with_tears_of_joy: -
راسی یه چیزی بچه ها چتامو چجوری میتونم یه دفعه ای همشونو با هم پاک کنم؟؟؟؟یکی یکی پاک میشن ولی کلی میخوام پاکشون کنم نمیشه:frowning_face: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
راسی یه چیزی بچه ها چتامو چجوری میتونم یه دفعه ای همشونو با هم پاک کنم؟؟؟؟یکی یکی پاک میشن ولی کلی میخوام پاکشون کنم نمیشه:frowning_face: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
با کامپیوتر بیا بالا همشو راحت میتونی پاک کنی