هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی
این حرفتو میزارم به پای استرس
و امیدوارم استرس براتون تصمیم گیری نکنه که قطعا آسیب میبینید@سپیده_علوی
آره خب نمیشه منکرش شد:)) -

چرا هر کاری می کنم درون سو میشه
من میگم گزینه ۲
پاسخنامه میگه ۱ -
@f-nalist
Aqua
@ABR_DJ
SiliS
Saudade 19 0
@هویججج
مآهور
@نویسنده-کوچولو
@NO-077
@kosar-ab
@arianaaa
پرستو بابایی
Reza-H
_ Reza _
@0yasin-sh0
آدمک
Michael Veyدر کلامی مختصر و کوتاه عرض میکنم.امیدوارم به اندازه تلاش هاتون نتیجه بگیرید.برای من هم دعا کنین همونقدر نتیجه بگیرم.نه بیشتر که حق کسیو بخورم نه کمتر که حق خودمو نگیرم.امیدوارم نتیجه جوری نباشه که بهتون بر بخوره.یا حق.
اگر کسی رو یادم رفت منشن کنم بذاره رو حساب فشاری که رومه.ترتیب منشنا هم هیچ ترتیبی ندارن.
۲۲:۴۴ -

چرا هر کاری می کنم درون سو میشه
من میگم گزینه ۲
پاسخنامه میگه ۱پرستو بابایی

ببین خب بار منفیه با دست چپت بزار روش F مغناطیسی باید به سمت بالا باشه سرعتم که سمت راسته چهار انگشت ببر طرفش خب کف دست به طرف بیرونه میشه برون سو . حالا من یادم نیروی وزنم بکشم به سمت پایین -
@f-nalist
Aqua
@ABR_DJ
SiliS
Saudade 19 0
@هویججج
مآهور
@نویسنده-کوچولو
@NO-077
@kosar-ab
@arianaaa
پرستو بابایی
Reza-H
_ Reza _
@0yasin-sh0
آدمک
Michael Veyدر کلامی مختصر و کوتاه عرض میکنم.امیدوارم به اندازه تلاش هاتون نتیجه بگیرید.برای من هم دعا کنین همونقدر نتیجه بگیرم.نه بیشتر که حق کسیو بخورم نه کمتر که حق خودمو نگیرم.امیدوارم نتیجه جوری نباشه که بهتون بر بخوره.یا حق.
اگر کسی رو یادم رفت منشن کنم بذاره رو حساب فشاری که رومه.ترتیب منشنا هم هیچ ترتیبی ندارن.
۲۲:۴۴ -
پرستو بابایی

ببین خب بار منفیه با دست چپت بزار روش F مغناطیسی باید به سمت بالا باشه سرعتم که سمت راسته چهار انگشت ببر طرفش خب کف دست به طرف بیرونه میشه برون سو . حالا من یادم نیروی وزنم بکشم به سمت پایینAqua
چرا هر چی تو مغناطیس میگم برعکس میشه!!
️ -
Aqua
چرا هر چی تو مغناطیس میگم برعکس میشه!!
️پرستو بابایی
همینه منم امروز هر چی سوال ازش میزنم برعکس میشه یه جا سوتی میدم
کلا ساز مخالف میزنه
شعردانه

|