هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
سلام دوستان خوبین؟یه سوال در مورد تلگرام 
- 
سلام دوستان خوبین؟یه سوال در مورد تلگرام nafiseh123 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام دوستان خوبین؟یه سوال در مورد تلگرام بفرما 
- 
من با شماره برادرم به تلگرام وصلم تو کامپیموتر میتونم کنارش با شمارو خودم هم ایجاد کنم ؟ 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 خووووبمممم  چخبرا چخبراسلامتی مثل همیشه عقب از برنامه      @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 خووووبمممم  چخبرا چخبراسلامتی مثل همیشه عقب از برنامه         دیوونه دیوونه
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 خووووبمممم  چخبرا چخبراسلامتی مثل همیشه عقب از برنامه         دیوونه دیوونهmrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 خووووبمممم  چخبرا چخبراسلامتی مثل همیشه عقب از برنامه         دیوونه دیوونهعمته  
- 
من با شماره برادرم به تلگرام وصلم تو کامپیموتر میتونم کنارش با شمارو خودم هم ایجاد کنم ؟ nafiseh123 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من با شماره برادرم به تلگرام وصلم تو کامپیموتر میتونم کنارش با شمارو خودم هم ایجاد کنم ؟ باید باز تلگرام رو تو یه درایو دیگه نصب کنید تا بتونید دوباره shortcutایجاد کنید و با شماره ی دیگه وارد شید. 
 یا میتونید آیگرام هم نصب کنید فرقی نمیکنه
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 خووووبمممم  چخبرا چخبراسلامتی مثل همیشه عقب از برنامه         دیوونه دیوونهعمته  
- 
من با شماره برادرم به تلگرام وصلم تو کامپیموتر میتونم کنارش با شمارو خودم هم ایجاد کنم ؟ nafiseh123 به به نفیسه خانوم چه عجب چشم ما به جمال شما منور گردید  
- 

|
 |

شعردانه
شعردانه