هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
قبلا در رابطه با این موضوع با رضا Reza-H صحبت کرده بودیم که اصن فلسفه و هدف وجودی پروفایل چیه
شما قراره به اصطلاح با تلاشیتون بشین جزء بهترین دانشگاه های کشور و یک حساب علمی تو اینترنت بسازید و شروع کنید اونجا علم و دانشتون رو گسترش بدین و با آدمای همه دنیا در این رابطه صحبت کنید
یعنی اگر الان 18 سالتونه در 21 سالگی و ترم های آخر میفته
شما کافیه سرچ کنید
Iranian girl chemist
or
iranian girl scientistاغلب حدود 90 درصدشون عکس پرسنلی دارن چرا چون همونجور که بالا گفتم نشان دهنده پروفایل حرفه ای هستش و اگه بخوان همچین فکری کنند
هم از ما با سواد تر
هم با اخلاق تر
هم از ما مهم تر ( فرض کن دکتری بیوتکنولوژی کجا ما کجا)
و همچنین از همه لحاظ اعلی ترپس درست نیست که حساب درست شخصی یک فرد رو با پخش شدن عکس توسط اراذل با IP جدا و فتوشاپ یکی کنیم
چون سطحاشون باهم تفاوت داره
https://ir.linkedin.com/اینو دوست داشتم یه بار بنویسم
-
قبلا در رابطه با این موضوع با رضا Reza-H صحبت کرده بودیم که اصن فلسفه و هدف وجودی پروفایل چیه
شما قراره به اصطلاح با تلاشیتون بشین جزء بهترین دانشگاه های کشور و یک حساب علمی تو اینترنت بسازید و شروع کنید اونجا علم و دانشتون رو گسترش بدین و با آدمای همه دنیا در این رابطه صحبت کنید
شما کافیه سرچ کنید
Iranian girl chemist
or
iranian girl scientistاغلب حدود 90 درصدشون عکس پرسنلی دارن چرا چون همونجور که بالا گفتم نشان دهنده پروفایل حرفه ای هستش و اگه بخوان همچین فکری کنند
هم از ما با سواد تر
هم با اخلاق تر
و همچنین از همه لحاظ اعلی ترپس درست نیست که حساب درست شخصی یک فرد رو با پخش شدن عکس توسط اراذل با IP جدا و فتوشاپ یکی کنیم
-
-
هوف ی تنظیمات نیاز داره مغز شما
بای همگی خیلی دیر شد -
:)))
-
از عکس بکشین بیرون
-
@سپیده_علوی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@khanoomi
احساس جوانی و شادابی میکنم الان️
شوخی میکنم عزیزم جفتمون جونیم اینا پیرنمن همه جا میگم 21 سالمه
خیلیم دوس دارم
اصن نمیخام برگردم به 17 و 18 سالگی
بزرگی بهتره -
شما کافیه سرچ کنید
Iranian girl chemist
or
هم از ما با سواد تر
هم با اخلاق تر
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
... اغلب حدود 90 درصدشون عکس پرسنلی دارن چرا چون همونجور که بالا گفتم نشان دهنده پروفایل حرفه ای هستش و اگه بخوان همچین فکری کنند ...
این درسته