هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
چیکار کنیم فرهنگیان رو منفی بزنیم ؟! 
- 
چیکار کنیم فرهنگیان رو منفی بزنیم ؟! 
- 
فرهنگیان 3 تا درس داره؟ 
 صفر میزنم
 اون ی ساعت اونجا چیکار کنم واقعن حوصله سر بره
- 
چیکار کنیم فرهنگیان رو منفی بزنیم ؟! پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چیکار کنیم فرهنگیان رو منفی بزنیم ؟! مهم نیست هرچی اطلاعات خودت بود جواب بده رو کنکور اصلیت تاثیر نداره 
- 
@Homayoun 
 والا 
 می ترسم یهو الکی الکی قبول شم فرهنگیانو ،چون تاثیر معدل و کنکور اختصاصی خودمون هم هست  
- 
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چیکار کنیم فرهنگیان رو منفی بزنیم ؟! مهم نیست هرچی اطلاعات خودت بود جواب بده رو کنکور اصلیت تاثیر نداره @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چیکار کنیم فرهنگیان رو منفی بزنیم ؟! مهم نیست هرچی اطلاعات خودت بود جواب بده رو کنکور اصلیت تاثیر نداره تکنیک ده بیست سی چهل 
- 
@Homayoun در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دوستم میگفت نمیشه فرهنگیان رو ندیم و پا شیم بریم؟ 
 میدونین؟نه باید تا اخر تو جلسه بمونه 
- 
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چیکار کنیم فرهنگیان رو منفی بزنیم ؟! مهم نیست هرچی اطلاعات خودت بود جواب بده رو کنکور اصلیت تاثیر نداره تکنیک ده بیست سی چهل 
- 
ده بیست سی چهل و چمن و رودخونه 
 من با تو قهرم نوبت من آشتی
 مهر و محبت تو دلم کاشتی
- 
@Homayoun 
 والا 
 می ترسم یهو الکی الکی قبول شم فرهنگیانو ،چون تاثیر معدل و کنکور اختصاصی خودمون هم هست  
- 
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چیکار کنیم فرهنگیان رو منفی بزنیم ؟! مهم نیست هرچی اطلاعات خودت بود جواب بده رو کنکور اصلیت تاثیر نداره تکنیک ده بیست سی چهل پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چیکار کنیم فرهنگیان رو منفی بزنیم ؟! مهم نیست هرچی اطلاعات خودت بود جواب بده رو کنکور اصلیت تاثیر نداره تکنیک ده بیست سی چهل چجوریه 
- 
پرستو بابایی 
 جواب نداد از ده بیست سه پونزده استفاده کن میگن شفاستAnzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی 
 جواب نداد از ده بیست سه پونزده استفاده کن میگن شفاستمرسی  
- 
@Homayoun در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دوستم میگفت نمیشه فرهنگیان رو ندیم و پا شیم بریم؟ 
 میدونین؟نه باید تا اخر تو جلسه بمونه 
- 
ده بیست سی چهل و چمن و رودخونه 
 مهر و محبت تو دلم کاشتیپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ده بیست سی چهل و چمن و رودخونه 
 مهر و محبت تو دلم کاشتیخاککک 
- 
@Homayoun اوکی  

|
 |

شعردانه
شعردانه