هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خون دماغ خر است
و.. از این حرفا دیگه
خدایا اینا دیگه چیهچرا انقدر زیاد شده؟؟؟
-
من یع مشکلی دارم صبح که پامیشم درس بخونم خابم میگیره جوری که دیگه هرچی میخونم حس میکنم تو مخم نمیرع و احساس خنگ بودن میکنم بعد یک ساعت میخابم پا میشیم ....تا بیوفتم روی روال و دیگه خابم نگیره سر کتاب چیکارکنم مشکلم حل بشه کلافه شدم دیگه..
@dr-sogand-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من یع مشکلی دارم صبح که پامیشم درس بخونم خابم میگیره جوری که دیگه هرچی میخونم حس میکنم تو مخم نمیرع و احساس خنگ بودن میکنم بعد یک ساعت میخابم پا میشیم ....تا بیوفتم روی روال و دیگه خابم نگیره سر کتاب چیکارکنم مشکلم حل بشه کلافه شدم دیگه..
شب دیر میخوابی؟؟
-
-
احتیاجی نیست زحمت میشه این چندمین باره ازبچه ها ی این تا پیک سوال پرسیدمو کسی جواب نداده ولی دختر و پسر هستند که هر بحث چرتیو میکنن ولی کسی نیست به سوالات ما جواب بده....یاحق موفق باشید ....ماکه برفتیم
احتیاجی نیست زحمت میشه این چندمین باره ازبچه ها ی این تا پیک سوال پرسیدمو کسی جواب نداده ولی دختر و پسر هستند که هر بحث چرتیو میکنن ولی کسی نیست به سوالات ما جواب بده....یاحق موفق باشید ....ماکه برفتیم
کجا رفتی
-
رفت....................................................
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
nafiseh123 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من با شماره برادرم به تلگرام وصلم تو کامپیموتر میتونم کنارش با شمارو خودم هم ایجاد کنم ؟
باید باز تلگرام رو تو یه درایو دیگه نصب کنید تا بتونید دوباره shortcutایجاد کنید و با شماره ی دیگه وارد شید.
یا میتونید آیگرام هم نصب کنید فرقی
خییییییییلی ممنونمnafiseh123 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من با شماره برادرم به تلگرام وصلم تو کامپیموتر میتونم کنارش با شمارو خودم هم ایجاد کنم ؟
باید باز تلگرام رو تو یه درایو دیگه نصب کنید تا بتونید دوباره shortcutایجاد کنید و با شماره ی دیگه وارد شید.
یا میتونید آیگرام هم نصب کنید فرقی
خییییییییلی ممنونمخواهش میکنم
کارتون راه افتاد؟
-
بله اون مشکل حل شد فقز الان شمارمو قبول نمیکنه میگه شماره تلفنت نات ریجستر!!!!!!!!!!
-
بله اون مشکل حل شد فقز الان شمارمو قبول نمیکنه میگه شماره تلفنت نات ریجستر!!!!!!!!!!
بذار شب ورود کن شاید درست بشه.
-
اها
-
واقعا تا ساعت 3شب اینجا چت میکردین؟:/
nafiseh123 @dr-sobhan -
واقعا تا ساعت 3شب اینجا چت میکردین؟:/
nafiseh123 @dr-sobhan -
@dr-sogand-77 من خودم اینجوری میشم اول صورتمو میشورم با اب سرد جواب نداد رو سرامیک سرد دراز میکشم جواب نداد اهنگ با صدای بلند میذارم جواب نداد با هدست با صدای بلند گوش میدم جواب نداد یه اب انار ترررششش و سررررد میخورم(البته اینکارو که کردم از حال رفتم کلا) کلا اگه جواب نداد هیچ کدوم اینا مییرم یه ۲۰ دقیقه نیم ساعت میخوابم
ولی معمولا جواب میده
-
جواب دادم بهت صبر داشته باش عزیز جان
-
این نقاشی رو یه بچه کلاس هشتمی کشیده
مدرسه رو آتیش زدن بعد جنازه ی مدیر رو دارن با شادی تشییع میکنن :)))
ینی این تفکرش منو کشته
معلما -
این نقاشی رو یه بچه کلاس هشتمی کشیده
مدرسه رو آتیش زدن بعد جنازه ی مدیر رو دارن با شادی تشییع میکنن :)))
ینی این تفکرش منو کشته
معلما -
@dr-sogand-77 اگه شب خواب کافی داشته باشین این حالت کمتر پیش میاد فک کنم. یعنی حداقل 7 ساعت خوابیده باشین ساعت 11 تا 6. یا 10 تا 5. من هروقت اینجوری میخوابم صبح سرحالم و تا ظهر میتونم درس بخونم بدون خستگی. اما اگه دیر بخوابم مثلا 3 شب بخوابم و حتی اگر خیلی بیشتر از 7 ساعت(مثلا ده ساعت) هم بخوابم بازم خسته ام توی روز و نمیتونم خوب بخونم
اگه شبا زود میخوابین و خواب کافی دارین و با این وجود این مشکل هم دارین که صبح خوابتون میاد، با سه چهار دقیقه حرکات ورزشی و یه آب خنک به صورت زدن برطرف میشه این احساس خواب آلودگی