هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کی اینجا میره قلم چی؟  من من 
 ولی شاید دیگه نرم:///ازمون این هفته باید ترکیب توابع و وارون رو بخونیم؟ @mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کی اینجا میره قلم چی؟  من من 
 ولی شاید دیگه نرم:///ازمون این هفته باید ترکیب توابع و وارون رو بخونیم؟ نه عزیزم 
- 
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کی اینجا میره قلم چی؟  من من 
 ولی شاید دیگه نرم:///ازمون این هفته باید ترکیب توابع و وارون رو بخونیم؟ نه عزیزم 
- 
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان برای این ازمون قلم چی ترکیب توابع و وارون هست؟            مگه بودجه بندی نداری دختر؟ 
- 
paripari 
 شاید باور نکنی
 یه متن گذاشتم جلو روم . 10 دقیقه عین شتر فقط نگاش کردم 
 بعد سوالاشو خوندم 2 تا دونه فقط جواب دادم متنشم اصلا نفهمیدم چی میگه : ))
- 
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 قحطی اکانت اومده ؟ژوووووووووووون ^_^ 
 عاشقتم رز ^^
- 
sabatj در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان برای این ازمون قلم چی ترکیب توابع و وارون هست؟            مگه بودجه بندی نداری دختر؟   دارم دفعه پیش اشتباه خوندم یه چیزایی تو ازمون نبود من خوندمشون بعد یه سری چیزایی که بود رو وقت نکردم بخونم دارم دفعه پیش اشتباه خوندم یه چیزایی تو ازمون نبود من خوندمشون بعد یه سری چیزایی که بود رو وقت نکردم بخونم    
- 
@m-an چون که تو کتابخونه با گوشی ملیکاخانم اومدیم و فهمیدیم ایشون با عده ای چت کردن : 
 ولی درکل خودم ب دخترعموم دادم اکانتمو ک اگر اشکال داشت بپرسه چون بلد نیس این چیزا رو
- 
@m-an چون که تو کتابخونه با گوشی ملیکاخانم اومدیم و فهمیدیم ایشون با عده ای چت کردن : 
 ولی درکل خودم ب دخترعموم دادم اکانتمو ک اگر اشکال داشت بپرسه چون بلد نیس این چیزا رو
- 
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 قحطی اکانت اومده ؟ژوووووووووووون ^_^ 
 عاشقتم رز ^^
- 

|
 |

شعردانه
شعردانه