هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@milad91  نگاه دوتا سارا بهم میگن گل ! نگاه دوتا سارا بهم میگن گل !
 بعد تو هم منو انفالو کردی
 هم لایک نمیکنی 
 #تبعیض_اسمی
- 
@milad91  نگاه دوتا سارا بهم میگن گل ! نگاه دوتا سارا بهم میگن گل !
 هم لایک نمیکنی 
 #تبعیض_اسمی
- 
- 
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: این روزا رو خوب گذروندید عایا؟ روز بروز از رگ گردن نزدیک تر شد کنکور.... من که در آغازِ یه مسیرِ جدیدم:)) 
 یعنی امیدوارانه تر میخوام ادامه ی راهو برم
 آره...داره نزدیک میشه! شما همیشه از این تلنگرا میزنین://
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91  نگاه دوتا سارا بهم میگن گل ! نگاه دوتا سارا بهم میگن گل !
 هم لایک نمیکنی حسودی؟  
- 
- 
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: این روزا رو خوب گذروندید عایا؟ روز بروز از رگ گردن نزدیک تر شد کنکور.... من که در آغازِ یه مسیرِ جدیدم:)) 
 یعنی امیدوارانه تر میخوام ادامه ی راهو برم
 آره...داره نزدیک میشه! شما همیشه از این تلنگرا میزنین://
- 
@dr-saraaa ارههههههههههه خییییییییییلی    
- 
@dr-saraaa ارههههههههههه خییییییییییلی    sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa ارههههههههههه خییییییییییلی    ولی من دوس ندارم # چرا؟ :| 
- 
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من که در آغازِ یه مسیرِ جدیدم:)) منم منظورم همین بودا:/ @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من که در آغازِ یه مسیرِ جدیدم:)) منم منظورم همین بودا:/ آره باهمیم دیگه... 
 مشاورِ مشترک / هدفِ تقریبا مشترک/...:))
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من که در آغازِ یه مسیرِ جدیدم:)) منم منظورم همین بودا:/ آره باهمیم دیگه... 
 مشاورِ مشترک / هدفِ تقریبا مشترک/...:))gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من که در آغازِ یه مسیرِ جدیدم:)) منم منظورم همین بودا:/ آره باهمیم دیگه... 
 مشاورِ مشترک / هدفِ تقریبا مشترک/...:))و....:))) ^^ 
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa ارههههههههههه خییییییییییلی    ولی من دوس ندارم # چرا؟ :| @dr-saraaa چرااااااااا؟  
- 
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من که در آغازِ یه مسیرِ جدیدم:)) منم منظورم همین بودا:/ آره باهمیم دیگه... 
 مشاورِ مشترک / هدفِ تقریبا مشترک/...:))و....:))) ^^ @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من که در آغازِ یه مسیرِ جدیدم:)) منم منظورم همین بودا:/ آره باهمیم دیگه... 
 مشاورِ مشترک / هدفِ تقریبا مشترک/...:))و....:))) ^^ #نگو دیگههههه ^^ 
- 
@dr-saraaa چرااااااااا؟  
- 
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: این روزا رو خوب گذروندید عایا؟ روز بروز از رگ گردن نزدیک تر شد کنکور.... خوبه ، بهترم میشه .. شما چی؟ @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: این روزا رو خوب گذروندید عایا؟ روز بروز از رگ گردن نزدیک تر شد کنکور.... خوبه ، بهترم میشه .. شما چی؟ شکر.... اره عاااالی،خبرای خوب هنوز در راهن! : / 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من که در آغازِ یه مسیرِ جدیدم:)) منم منظورم همین بودا:/ آره باهمیم دیگه... 
 مشاورِ مشترک / هدفِ تقریبا مشترک/...:))و....:))) ^^ #نگو دیگههههه ^^ gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من که در آغازِ یه مسیرِ جدیدم:)) منم منظورم همین بودا:/ آره باهمیم دیگه... 
 مشاورِ مشترک / هدفِ تقریبا مشترک/...:))و....:))) ^^ #نگو دیگههههه ^^ #نگفتم گلناااار:) ینی که بین خودمون ِ ^^ 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: این روزا رو خوب گذروندید عایا؟ روز بروز از رگ گردن نزدیک تر شد کنکور.... خوبه ، بهترم میشه .. شما چی؟ شکر.... اره عاااالی،خبرای خوب هنوز در راهن! : / tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: این روزا رو خوب گذروندید عایا؟ روز بروز از رگ گردن نزدیک تر شد کنکور.... خوبه ، بهترم میشه .. شما چی؟ شکر.... اره عاااالی،خبرای خوب هنوز در راهن! : / خب خداروشکر 
 زیست ِ 95 ِ پایتون مستدام 

|
 |

شعردانه
شعردانه