هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اون تخفیفا تا پایه ی یازدهمه ها فرزام
-
اون تخفیفا تا پایه ی یازدهمه ها فرزام
پرستو بابایی
الان من یه تخفیف ریز میخوام حوصله حرف زدن با این پشتیبانارو ندارم -
پرستو بابایی
الان من یه تخفیف ریز میخوام حوصله حرف زدن با این پشتیبانارو ندارمدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
واسه چه دوره ایه؟ -
@f-nalist
واسه چه دوره ایه؟پرستو بابایی
نه ببین من تخفیف ندارم تخفیف میخوام
میخوام یه درس مربوط به نهایی و یه همایش ثبت نام کنم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
:// یه نکته خیلی مهمه
اصلا سنجش امروز تازه میخواد کلید بده
بعد درصد دقیق میگن یسریا
با وضعی که یه استادی یه کلید میده اون موسسه یه کلید؟
دروغ میگید؟ واقعا که چی بشه؟ واقعا متاسفم یسریا که حاضرن دروغ بگن به این راحتی
بعد تازه معلوم نیست تستایی که زدی درست باشه که! :// -
پرستو بابایی
نه ببین من تخفیف ندارم تخفیف میخوام
میخوام یه درس مربوط به نهایی و یه همایش ثبت نام کنمدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
آها خب ببخشید 🥲
اگه پکیج ثبت نام می کردی خودش خود به خود تخفیف می خورد ولی تک درس نداره
حالا با پشتیبانی صحبت کن شاید داد -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یا رب تو چنان کن که پریشان نشویم:))
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
1 تا کارنامه نهایی نیاد هیچ چیز دقیق مشخص نیست.
اینکه اون روز سر جلسه تست رو وارد کرده باشیم یا نزده گذاشته باشیمم برای یک سری تستا ها معلوم نیست به طور دقیق.
2
مقایسه اسیب زننده است.
به مسیر و تلاش خودتون فکر کنید و توکل تون به خدا باشه. هرچی که برای شما بهترین هست در نتیجه تلاش و امیدتون به خدا رقم می خوره.
نگران نباشید.
@mk-mahdi -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شده
بحمدلله در روز های اخیر رویت می شود که معلمین درس دین و زندگی تبدیل به فقهای جامع الشرایط گشته، جایگزینِ فتوایی که به مذاقشان خوش نمی آید، فتاوای اعجاب انگیز جدیدی صادر و ساطع می کنند که شخص نبی مکرم از آن ها بی خبر است...
:||||| -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
@f-nalist
آها خب ببخشید 🥲
اگه پکیج ثبت نام می کردی خودش خود به خود تخفیف می خورد ولی تک درس نداره
حالا با پشتیبانی صحبت کن شاید دادپرستو بابایی
متشکرم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
️
️