هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عبدالرسول پورعباس؛ رئیس سازمان سنجش:
نتیجه آزمون فرهنگیان قبل از انتخاب رشته سراسری اعلام میشود و اگر داوطلبان پذیرفته نشدند، امکان انتخاب سایر رشتهها را دارند اما اگر قبول شدند دیگر نمیتوانند انتخاب رشته کنند مگر آنکه انصراف دهند و یک فرصت کوتاهمدت برای انصراف آنها تعیین خواهیم کرد.این چ غلطی بود کردم کاش دست به دفترچهای فرهنگیان نمیزدم من اگ بیادو قبول شده باشم دیگ خانوادم نمیذارن انصراف بدم چون همشون خیلی فرهنگیانو میخان خودم متنفرم
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
SiliS
واسه سال بعده@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر خوشحالمم
مگه قراره پشت بمونی؟
-
SiliS
واسه سال بعده@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر خوشحالمم
مگه قراره پشت بمونی؟
⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شدهمنظورم این بود ماز بالاخره یه معلم باسواد گیرآورد
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
jahad_121
سلام خوب هستین؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist
سلام خداروشکر خوبم خیلی ممنون
شما خوب هستید؟ -
jahad_121 الحمدلله
من هم خداروشکر اوکیم :)) -
استاد بهمن بازرگانی نویسنده چندین جلد پرفروش ترین کتاب های تاریخ کنکور شیمی به گروه آموزشی ماز پیوست🥺
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
استاد بهمن بازرگانی نویسنده چندین جلد پرفروش ترین کتاب های تاریخ کنکور شیمی به گروه آموزشی ماز پیوست🥺
چ خووووبببب
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist خداروشکر
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
املت
-
فرهنگیانو خیلی خوب زدم
بالای هشتاده
-
چ خووووبببب
@kosar-ab
فوق العادددههههههههههههههههههه -
@f-nalist چون ماز دبیر شیمی خوبی نداش، فقط مومن زاده خوب
-
عبدالرسول پورعباس؛ رئیس سازمان سنجش:
نتیجه آزمون فرهنگیان قبل از انتخاب رشته سراسری اعلام میشود و اگر داوطلبان پذیرفته نشدند، امکان انتخاب سایر رشتهها را دارند اما اگر قبول شدند دیگر نمیتوانند انتخاب رشته کنند مگر آنکه انصراف دهند و یک فرصت کوتاهمدت برای انصراف آنها تعیین خواهیم کرد.این چ غلطی بود کردم کاش دست به دفترچهای فرهنگیان نمیزدم من اگ بیادو قبول شده باشم دیگ خانوادم نمیذارن انصراف بدم چون همشون خیلی فرهنگیانو میخان خودم متنفرم
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Khanoom_Mahlin ماده کده در کمین است
نه حالا ولی درکل من برای دخترا خیلی مناسب میدونم از نظر شرایط کاری و همه چی
انشالله که اون چیزی که میخواید بشه، ولی اگه کارتون به فرهنگیان کشید بنظرم مسیر بدی نیست نگران نباشید -
این پست پاک شده!
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-ab
بهبهه
استاد میشه
امتحانا رو اسون بگیرید؟یا اصلان نگیرید