هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فردا ۲تا عطسه که بزنم
استاد از کلاس میندازتم بیرون
خیلی حساسه رو این موضوع -
@kosar-ab خب ببین اناتومی رو که میخونیم همش اصطلاحات انگلیسیه و وقتی تو اینا رو بلد باشی اون کسی هم که داره تدریس میکنه سطح زبانت متوسط هم باشه میفهمی
از کلیپ هاش توی یوتیوب هست ببینی میتونی بفهمی اولاش خب سخته ولی یه کم بگذره روی روال میافتی میفهمی حتی تکست خوندن هم همینطوره️
️🫂
@nazanin-mirzai دقیقا به این فکر میکردم که نصف مطالب کتابای پزشکی و دندون انگلیسیه
پس چندان فرقی نداره
اینجا و اونجا -
سرم درد میکنه
کمی تب
آبریزش بینی
عطسهای که نمیاد -
@f-nalistارهه
کرمانشاهی یا ملایری هر کدوم خواستی🦭
-
@f-nalist بشین حالا درستو بخون تا لس انجلس
🥲
-
-
@nazanin-mirzai دقیقا به این فکر میکردم که نصف مطالب کتابای پزشکی و دندون انگلیسیه
پس چندان فرقی نداره
اینجا و اونجا@kosar-ab رشته های علوم پزشکی کلا رفرنس و اصلشون انگلیسیه و درست تر شون هم اینه که با همون زبان انگلیسی اصطلاحات رو گفت
و اره زبان عمومی رو هم یه کم تقویت کنی مشکل چندانی نداری -
امروز یکی اومد پیویم مفهوم حرفاش این بود که تو گند زدی من چکار کنم مثل تو گند نزنم ، انصافا خیلی اعصابمو خورد کرد ، من از دو تا چیز بیزارم اینکه بخوام حسرت بخورم و اینکه بخوام درس عبرت بشم ,:// واقعا خیلی اعصابم خورد شد
@mk-mahdi
بفرمایید که
سرتونو از زندگی بقیه بکشید بیرون
البته ممکنه هم منظورشون این نبوده باشه.. -
سرم درد میکنه
کمی تب
آبریزش بینی
عطسهای که نمیادزهرا بنده خدا 2 ویروس جدیده دوباره اومده
مواظبت کن از خودت امتحانا در راهه🥲 -
@f-nalist
-
@kosar-ab رشته های علوم پزشکی کلا رفرنس و اصلشون انگلیسیه و درست تر شون هم اینه که با همون زبان انگلیسی اصطلاحات رو گفت
و اره زبان عمومی رو هم یه کم تقویت کنی مشکل چندانی نداری -
@kosar-ab رشته های علوم پزشکی کلا رفرنس و اصلشون انگلیسیه و درست تر شون هم اینه که با همون زبان انگلیسی اصطلاحات رو گفت
و اره زبان عمومی رو هم یه کم تقویت کنی مشکل چندانی نداری@nazanin-mirzai خداروشکر🥲
-
@f-nalist
البته امسال تو هم باید شیرینی بدی دیگه! -
@f-nalist اوو جدی
استادتون کیه!؟ -
@f-nalist
البته امسال تو هم باید شیرینی بدی دیگه!@nazanin-mirzai در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
البته امسال تو هم باید شیرینی بدی دیگه!یوسفری =مخفف یوسفی و فری ، میخواد ب همه شیرینی بده
-
@mk-mahdi مکنیو!؟