هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negarin :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: من با اون کتاب خاطره دارم
نگارین احی ببین اینارو ... تو بیا به من بگو عزیز دل :/عزیزِ دل درس نفهمیدم چی گفتی... :////
-
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom حال شما؟خوش برگشتید
مرسی....من نباشم جو ازدواج همتون رو نابود میکنه دیدم وضع خرابه اومدم :joy:
-
#مگه داریم؟
مگه میشه؟
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: -
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خو من برم فامیلمون طفل معصوم اومده خونمون از دانشگاه اومده پایان ترمی
عشقمه:smiling_face_with_heart-eyes:
بابای -
negarin منم ۴ ۵ سال پیش کتابشو خوندم
فوق العادس -
:face_with_tears_of_joy: مثلا -
راستی چرا یه هو پست ها همه تبدیل به جدایی شد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
#مگه داریم؟
مگه میشه؟
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: -
mrz
ان شاالله:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -
:face_with_tears_of_joy: مثلا -
tamom 😂اتفاقا از وقتی نبودید بحث ازدواج هم نبود!
خوب بود ی دقیقه پیش عکس گذاشتنا : |
-
@dr-saraaa خداحافظ عزیزم
-
#رمز گوشی پسرا بعد از ازدواججججججججج:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
#مگه چیه تووووووووش:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
tamom نه منظورم مدتی بود که رفته بودین😂
یعنی منو میبینن یاد ازدواج میفتن؟:neutral_face:
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom نه منظورم مدتی بود که رفته بودین😂
یعنی منو میبینن یاد ازدواج میفتن؟:neutral_face:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: مگه شما دفتر ازدواج دارین؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negarin
:/ روسی بهش گفت عزیز دل
چرا هیشکی منو ندوس؟ بگو عزیز دل
:/ خخخعزیزِ این دلی شما....:slightly_smiling_face:
خوبه؟