هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه ها کسی میدونه مشکل گوشی من چیه ؟
وقتی به کسی زنگ میزنم یهویی خاموش میشه جوری که دیگه نمیتونم روشنش کنم تا طرف مقابل گوشیو قطع کنه چش شده ؟@mk-mahdi
منظورت از خاموش اینه که صفحهٔ گوشی سیاه میشه؟
ممکنه یه چیزی جلوی چشمی گوشیت باشه و باعث بشه که گوشی صفحه رو خاموش کنه. (فکر کنه گذاشتیش روی صورتت)
با یه تمیزکاری درست میشه. ممکنه زیر گلست چیزی جمع شده باشه. اگه گلس رو برداری ممکنه درست بشه. (فقط توجه کن که گلس رو برداری خب قطعا دیگه نمیتونی بذاری سر جاش)
میتونی هم ریسک نکنی و ببریش موبایلی. احتمالا اونم همینکارو میکنه ولی خب دیگه خودت ریسک نکردی. -
میخواستم درخت بشم
میوه بدم برات
انجیر! -
4_5908893895621615688.mp4
#نیازمندی ها -
@mk-mahdi
منظورت از خاموش اینه که صفحهٔ گوشی سیاه میشه؟
ممکنه یه چیزی جلوی چشمی گوشیت باشه و باعث بشه که گوشی صفحه رو خاموش کنه. (فکر کنه گذاشتیش روی صورتت)
با یه تمیزکاری درست میشه. ممکنه زیر گلست چیزی جمع شده باشه. اگه گلس رو برداری ممکنه درست بشه. (فقط توجه کن که گلس رو برداری خب قطعا دیگه نمیتونی بذاری سر جاش)
میتونی هم ریسک نکنی و ببریش موبایلی. احتمالا اونم همینکارو میکنه ولی خب دیگه خودت ریسک نکردی. -
اگه نتونم نهایی نمره خوبی بیارم چی
پوف
غمگینم
همین امسال ک دست و پا میزنم برای نمره خوب، نهایی مهم شد، سخت شد، ترکیبی شد، خر شد
اه
اه
اه -
اگه نتونم نهایی نمره خوبی بیارم چی
پوف
غمگینم
همین امسال ک دست و پا میزنم برای نمره خوب، نهایی مهم شد، سخت شد، ترکیبی شد، خر شد
اه
اه
اه@kosar-ab نگران نهایی نباش و اینم بگم اگه امسال نخونی و درگیر ترمیم بشی در اصل حسرت نهایی اسون امسالو میخوری.. امسال اخرین سالیه که نهایی با اموزش و پرورشه هرچی هست یه تغییری قراره سطحش با سال بعدی داشته باشه...
کلا پیش بینی این چیزا درست نیست مثل ریاضی امسال ک قرار بود سخت باشه ولی خب -
زندگی درست مثل کلاویه های پیانوئه
سیاه
سفید
با هم قشنگن:) -
زندگی درست مثل کلاویه های پیانوئه
سیاه
سفید
با هم قشنگن:) -
-
واو من بلد نبودم پیام خالی بفرستم یاد گرفتم
-