هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
واهاهاهاهاهاهاییییییییییییی
سلام آلا دلم تنگ شده بودااااا
معلوم نبود چی شده بود سایت بالا نمیومد
خوبین؟ -
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واهاهاهاهاهاهاییییییییییییی
واهااای چیه مگ کوهه:joy:
-

#امیدوار باشیم
#ولی اگه کنکور ادمو بطلبه هااااااااااااااااا
میشه شک نکن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
میدونین...دلم یه چیز خیلی خوب و محو کننده میخواد:smiling_face_with_smiling_eyes: :upside-down_face:
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میدونین...دلم یه چیز خیلی خوب و محو کننده میخواد:smiling_face_with_smiling_eyes: :upside-down_face:
اینک من دارم حرف میزنم اینجا کافیه واستون,مابقیش اسرافه:neutral_face:
:joy: -

#بابا دنیا دو روزه ها هم دیگرو اذیت نکینم:smiling_face: :smiling_face: -
چه خبر شده هی عکس میزارین:|
-
-

#سلامتی همه پدرمادر های مهربون خدا سایشونو ازسرمون کم نکنه
آمین:smiling_face: :smiling_face: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: -

#بابا دنیا دو روزه ها هم دیگرو اذیت نکینم:smiling_face: :smiling_face:@faezeh-lay
:hushed_face:
او یسسس:face_with_tears_of_joy: -
@faezeh-lay
او یسسس:face_with_tears_of_joy:@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay
او یسسس:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: یس یس ب نمنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چه خبر شده هی عکس میزارین:|
مرفهین بی درد اینان،:joy:من حجمم داره ذوب میشه: (
-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay
او یسسس:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: یس یس ب نمنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
@faezeh-lay
همن دا :face_with_tears_of_joy: -
tamom من 10 روزه برگشتم خونه دقیقا حس ماهی بیرون از تنگ اب رو دارم هی بسته میخرم هی شارژ میخرم تموم میشه:|
Mahsa Ss دانشجویین؟؟؟