هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من برای دینی پایه ده و یازدهم یک چیز این طوری شنیدم که گفتند نقطه چین طرح نمیشه مطمئن نیستم.
برای دوازده هم رو دیگه نمی دونم.
احتمالا اگر چیزی باشه داخل همون بارم دهی ها ذکر می شد. -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
26 هه
4شنبه -
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به قلم چی فرم ثبت نام کنکورمو ندادم، نمیدونم چجوری اطلاعاتمو پیدا کرده :|
واقعا چجوری بدست آوردن -
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا درست نشد
-
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده
تو روی اون لبه راه میری چون مطمئنی اگه بیوفتی هشت هزار نفر میگیرنت
من روی این لبه راه میرم مطمئنم اگه بیوفتم همین که همون هشت هزار نفر نریزن روم نزنن منو به خاطر فرودی بدون مجوز از آسمون شانس آوردم
تازه مطمئنم آخرش خسارت ماشینی که روش افتادم و ازم میگیرن
مرسی عزیزم، خیلی خوشحال شدم دیدمت
اینهمه درد مشترک داریم
هفتمون پشت به پشت باهم یکی
فقط میشه بهم بگی چرا آخرش که جدا میشیم من تا ته میرم توی سطل آشغال، تو سوار اون ماشینت میشی که هشت تا اگزوز داره دوازده تا با...آره بابا... این چیزا اصن مهم نی هرکی قصهٔ خودشو داره قسمت خودشو داره حتما تلاش نکردم خشک شد باید بکارم دوباره
دمت گرم خیلی حال دادی فقط دستاتو بردار از روی شونههام بپیچ
قبل اینکه روت بالا بیارم
پتیاره!
بستنی کیم - او و دوستانش -
به قلم چی فرم ثبت نام کنکورمو ندادم، نمیدونم چجوری اطلاعاتمو پیدا کرده :|
واقعا چجوری بدست آوردننوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi کد ملی و تاریخ تولدت باشه همچی حله
یا کد ملی و شماره تلفن -
Amirbernosi کد ملی و تاریخ تولدت باشه همچی حله
یا کد ملی و شماره تلفننوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSiliS برای نتیجه کنکور کدملی با یکی از اطلاعات ثبت نامی کنکور لازمه
-
SiliS برای نتیجه کنکور کدملی با یکی از اطلاعات ثبت نامی کنکور لازمه
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi بل بل
-
Amirbernosi بل بل
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSiliS
خب وقتی که من هیچ اطلاعاتی ندادم چطور بدست آوردن؟ :|
نقض حریم شخصی نیست؟ اصلا از کجا و چجوری -
SiliS
خب وقتی که من هیچ اطلاعاتی ندادم چطور بدست آوردن؟ :|
نقض حریم شخصی نیست؟ اصلا از کجا و چجورینوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi میخوای شکایت کنی؟
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Amirbernosi میخوای شکایت کنی؟
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSiliS از قلمچی که نه
از سنجش میشه شکایت کرد که اطلاعاتو درز داده -
SiliS از قلمچی که نه
از سنجش میشه شکایت کرد که اطلاعاتو درز دادهنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi حتی عکسمم قلم چی نداشت، عکسی که تو سنجش آپلود کردمو گذاشتن :|
-
SiliS از قلمچی که نه
از سنجش میشه شکایت کرد که اطلاعاتو درز دادهنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi سخته اثباتش ، چون راه فرار زیاد هست ،
مثلا فراموشی اطلاعات بزنی میتونی بازیابی کنی (پس میگن اینطوری ممکنه اطلاعاتو گیر بیاره)
یا فک کنم پارسال برا دیدن نتایج اصلا شماره داوطلبی و اینا اصلا لازم نبود ، من که با کد ملی وارد شدم -
Amirbernosi حتی عکسمم قلم چی نداشت، عکسی که تو سنجش آپلود کردمو گذاشتن :|
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi واتاف این که منطقی نشد ، از کجا فهمیدی اینارو؟
-
Amirbernosi سخته اثباتش ، چون راه فرار زیاد هست ،
مثلا فراموشی اطلاعات بزنی میتونی بازیابی کنی (پس میگن اینطوری ممکنه اطلاعاتو گیر بیاره)
یا فک کنم پارسال برا دیدن نتایج اصلا شماره داوطلبی و اینا اصلا لازم نبود ، من که با کد ملی وارد شدمنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSiliS هرسال همینطوری بوده، کد ملی یا سریال شناسنامه با یکی از اطلاعات فرم ثبت نام کنکوره
دنبال اثباتش نیستم، ولی باید دونست اینا چیکارا میکنن -
Amirbernosi واتاف این که منطقی نشد ، از کجا فهمیدی اینارو؟
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSiliS رفیقم اومد گفت عکستو تو قبولیا گذاشتن، منم رفتم دیدم بله :|