هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر چی میرم جلوتر میبینم دینی خیلی زیاد تر میشه . چرا تموم نمیشی
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمک من راجب حقیقت این جهان هدف اصلی زندگی ما خداوند متعال راجب این معارف والا رسالت و هدف ما برای خشنودی خداوند و اعمالی با خلوص ۱۰۰ درصد و تبدیل شدن به انسانی موحد که توحید عملی در بعد فردی و اجتماعی رو رعایت میکنه ..
قشنگ پتانسیل اینو دارم سخنرانی کنم -
پرستو بابایی 5900 خوبه یا بد؟؟
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-vinyzo
اصلا یه همچین ترازی داریم تو کنکور ؟ -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکر کنم کمکمش ۶۰۰۰
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس می کنم هیچی از دینی یادم نیست
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس کسایی که هیچی نخوندن با منِ الان فرقی نداره
-
بله این چنین است
-
حس می کنم هیچی از دینی یادم نیست
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی منم منم منم منم واییی منم
این درس جوریه ک باید شر و ور از خودت در بیاری بنویسی -
پرستو بابایی منم منم منم منم واییی منم
این درس جوریه ک باید شر و ور از خودت در بیاری بنویسیدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@KOSAR-ab
شر و ور بنویسیم دو بار قبول می کنن -
@KOSAR-ab
شر و ور بنویسیم دو بار قبول می کنننوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی قلمچی امروز چقد شرکت کننده داشت؟
-
پرستو بابایی قلمچی امروز چقد شرکت کننده داشت؟
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شدهآدمک
۳۲ هزار و ۶۰۰ -
این پست پاک شده!
-
@KOSAR-ab
شر و ور بنویسیم دو بار قبول می کنننوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی ینی چی؟
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist ب راستی تو کیستی؟
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وابسته ی یک دمیم و آن هم هیچ است...
-
آدمک
۳۲ هزار و ۶۰۰نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی اوه
-
@KOSAR-ab
چی کی هستم
من فرزامم -
پرستو بابایی ینی چی؟
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@KOSAR-ab
یعنی قبول نمیکنن که مثل سالای گذشته -
@KOSAR-ab
یعنی قبول نمیکنن که مثل سالای گذشتهنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی ن اینکه چرت و برت بگی
ولی واقعا یه سری چیزا ممکنه یادت نیاد باید تقریبا شبیه کتاب با زبون خودت بنویسی