هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
همیشه یه جوری تمرین ریاضی حل میکردم که
روح فیثاغورث می اومد میگفت: من چرا همچین فرمولی یادم نمیاد؟!
حقیقت
-
عجب سکوتی توی خونه حکم رواست
منو داداشم خونه بودیم اونم گرفت خوابید طبقه پایین
عجب آرامشی@1540557162 حالا وقت درس خوندنه:) مثلا یه درسی مثه گسسته
-
Mahsa Ss
من ک تجربی ام
ولی اوکیه داشتم میخوندم دیگه خسته شدم -
من خودم همیشه ارزو داشتم،پزشکی رو ربط ب الکترونیک،ک مثلا ی دانش آموز 20 سال عمرشو صرف خوندن نکنه با اتلاف وقت زیاد و هزینه...
یع فلش ک همه چی رو توی ده دقیقه منتقل کنه... -
شب همگیتون خوش
خستم بسیااااااااااااار:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
mrz خاطره دارم یبار تو هندسه یک یا دو ! تو سال کنکور یه فرمول زدم معلم میگفت نداریم اصلا بعد 35 دیقه اثباتش کردم
رفیقم بهم فحش میداد
-
Mahsa Ss
من ک تجربی ام
ولی اوکیه داشتم میخوندم دیگه خسته شدم@1540557162 الان صرفا درس مورد علاقمو گفتم:)
-
tamom اینو یادمه تو 15 سالگی یه رمان خوندم با همین موضوع که در اینده یه همچین چیزی ممکن بود
البته ربط پزشکی و الکترونیک توی رشته ی مهندسی پزشکی هست دیگه:)Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom اینو یادمه تو 15 سالگی یه رمان خوندم با همین موضوع که در اینده یه همچین چیزی ممکن بود
البته ربط پزشکی و الکترونیک توی رشته ی مهندسی پزشکی هست دیگه:)رمان رو نمیدونم ولی من واسش خیلی تلاش کردم : (
اره اما کمی تا قسمتی تفاوت هست -
شب همگیتون خوش
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz خاطره دارم یبار تو هندسه یک با دو ! تو سال کنکور یه فرمول زدم معلم میگفت نداریم اصلا بعد 35 دیقه اثباتش کردم
رفیقم بهم فحش میداد
اینجاست که هندسه تعظیم میکند
-
شب خوش همگی دوستان
یا علی -
همه رو رد کنیم بعد بریم بخوابیم؟؟؟
:))) -
شب همگیتون خوش
-
mrz اون موقع چون هندسه جزو دروس اصلی بود خیلی دوسش داشتم و خیلی راحت میشد اکثر سوالات رو ابتکار زد
-
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
البته ربط پزشکی و الکترونیک توی رشته ی مهندسی پزشکی هست دیگه:)رمان رو نمیدونم ولی من واسش خیلی تلاش کردم : (
اره اما کمی تا قسمتی تفاوت هست -
@dr-sobhan سال دوم دبیرمون عالی بود...از اونایی که وقتی نگاه به کتابش مینداختی لبخند بزرگی رو لبت مینشست!
اون سال با جون دل هندسه میخوندم!mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan سال دوم دبیرمون عالی بود...از اونایی که وقتی نگاه به کتابش مینداختی لبخند بزرگی رو لبت مینشست!
اون سال با جون دل هندسه میخوندم!وای سال دوم درس هندسه شیرین ترین خاطره کل دوران دبیرستانم بود
معلم هندسهمون خیلی منو دوسداشت
کلا کلاس کنسل بود فقط هی منو ستایش میکرد میکوبوند تو سر بقیه
بعد پیش دانشگاهی هم چند بار همین کارو کرد بعد میگفت تو امتحان رو نیای هم بهت 20 میدم
بعد هندسه تحلیلی شدم 19ونیم چون رفته بودم تجربی بهم 20 ندادولی سال دوم به اندازه کافی با کلاسش عشق کردم