هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
عجب سکوتی توی خونه حکم رواست
منو داداشم خونه بودیم اونم گرفت خوابید طبقه پایین
عجب آرامشی -
همیشه یه جوری تمرین ریاضی حل میکردم که
روح فیثاغورث می اومد میگفت: من چرا همچین فرمولی یادم نمیاد؟!
حقیقت
-
عجب سکوتی توی خونه حکم رواست
منو داداشم خونه بودیم اونم گرفت خوابید طبقه پایین
عجب آرامشی@1540557162 حالا وقت درس خوندنه:) مثلا یه درسی مثه گسسته
-
Mahsa Ss
من ک تجربی ام
ولی اوکیه داشتم میخوندم دیگه خسته شدم -
من خودم همیشه ارزو داشتم،پزشکی رو ربط ب الکترونیک،ک مثلا ی دانش آموز 20 سال عمرشو صرف خوندن نکنه با اتلاف وقت زیاد و هزینه...
یع فلش ک همه چی رو توی ده دقیقه منتقل کنه... -
شب همگیتون خوش
خستم بسیااااااااااااار:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
mrz خاطره دارم یبار تو هندسه یک یا دو ! تو سال کنکور یه فرمول زدم معلم میگفت نداریم اصلا بعد 35 دیقه اثباتش کردم
رفیقم بهم فحش میداد
-
Mahsa Ss
من ک تجربی ام
ولی اوکیه داشتم میخوندم دیگه خسته شدم@1540557162 الان صرفا درس مورد علاقمو گفتم:)
-
tamom اینو یادمه تو 15 سالگی یه رمان خوندم با همین موضوع که در اینده یه همچین چیزی ممکن بود
البته ربط پزشکی و الکترونیک توی رشته ی مهندسی پزشکی هست دیگه:)Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom اینو یادمه تو 15 سالگی یه رمان خوندم با همین موضوع که در اینده یه همچین چیزی ممکن بود
البته ربط پزشکی و الکترونیک توی رشته ی مهندسی پزشکی هست دیگه:)رمان رو نمیدونم ولی من واسش خیلی تلاش کردم : (
اره اما کمی تا قسمتی تفاوت هست -
شب همگیتون خوش
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz خاطره دارم یبار تو هندسه یک با دو ! تو سال کنکور یه فرمول زدم معلم میگفت نداریم اصلا بعد 35 دیقه اثباتش کردم
رفیقم بهم فحش میداد
اینجاست که هندسه تعظیم میکند
-
شب خوش همگی دوستان
یا علی -
همه رو رد کنیم بعد بریم بخوابیم؟؟؟
:))) -
شب همگیتون خوش
-
mrz اون موقع چون هندسه جزو دروس اصلی بود خیلی دوسش داشتم و خیلی راحت میشد اکثر سوالات رو ابتکار زد
-
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
البته ربط پزشکی و الکترونیک توی رشته ی مهندسی پزشکی هست دیگه:)رمان رو نمیدونم ولی من واسش خیلی تلاش کردم : (
اره اما کمی تا قسمتی تفاوت هست