هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فعلا رسیدم به مرور درس ۵
ولی بعد مرور هر درس یه حسی بهم میگه برگرد و از اول بخون!:/ -
فعلا رسیدم به مرور درس ۵
ولی بعد مرور هر درس یه حسی بهم میگه برگرد و از اول بخون!:/نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
همین حس منو 4 ساعت سر درس 10 نگه داشت گوش نکن بهش -
پرستو بابایی
من شام نخوردمدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua
من اگه نخوامم نمیزارن -
پرستو بابایی
همین حس منو 4 ساعت سر درس 10 نگه داشت گوش نکن بهشدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua
درس ۱۰ که بماند -
Aqua
من اگه نخوامم نمیزارننوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
گذاشتن مونده واسه منو هر وقت خواستم بخورم -
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایی انصاف نیس دقیقه نود از نهایی ضربه بخورمممم
-
پرستو بابایی
گذاشتن مونده واسه منو هر وقت خواستم بخورمدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua
این خوبه
گاهی اوقات آدم اون لحظه اصلا میلش نمی کشه -
Aqua
این خوبه
گاهی اوقات آدم اون لحظه اصلا میلش نمی کشهنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
قیمه ام بود حیف شد -
جهت استرسنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی صاحب ویس رو نمیشناسم ولی حرفاش خیلی خوب بود ...
گوش کنین بهش️
-
پرستو بابایی
قیمه ام بود حیف شددانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua
حالا بعدا می خورین که
ولی تازه یه چیز دیگس -
پرستو بابایی صاحب ویس رو نمیشناسم ولی حرفاش خیلی خوب بود ...
گوش کنین بهش️
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهچیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی صاحب ویس رو نمیشناسم ولی حرفاش خیلی خوب بود ...
گوش کنین بهش️
استاد حنیف عظیمی=)
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرور درس ۵ ،تموم شو:)
️
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من توی این دوران حدود ۳۰ کیلو وزن اضافه کردم
و فقط تابستون رو وقت دارم که وزنم رو بیارم رو نرمال
یعنی ماهی ۱۰ کیلو! -
Aqua
حالا بعدا می خورین که
ولی تازه یه چیز دیگسنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط __Aqua انجام شدهپرستو بابایی
اره
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هنوزم کارت نه؟
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من امشب با ۳ دور دینی خوندن و تپش قلب
فهمیدم که ارزش حقوق ۱۰ تومنو نداره
بچسبم به هنرم بهتره -
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توی دنیایی که ۵۱ بر ۱۷ بخشپذیره دیگه واقعا نمیشه به هیچی اعتماد کرد.
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده
توی دنیایی که سهتار چهارتا تار داره دیگه وااقعا نمیشه به هیچی اعتماد کرد