هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نقطه در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ما ی ترم کارآموزی بودیم
یکی از دوستام مقنعه مشکی پوشیده بود
یکی از همکاران اونجا فکر کرد پزشکه
اینقد باهاش گرم گرفتن بود
بعد ک فهمید پرستاره جوری نگامون کرد خودمون خجالت کشیدیم چرا اینجاییم؟
این همه خوندیم تهش بشه این؟اون آدم از پشت کوه اومده
چرا از نگاه یه احمق متاثر میشین؟الان هرچی بگم نمیتونین درک کنین
باید اون لحظه باشین حس اون لحظه بگیرین بعد درک کنین...ari_14 الان منم هرچی بگم بیشتر برات اذیت کنندس ولی اینکه با نگاه یا حرف بقیه متاثر بشی یا نه کاملا به درون خودت برمیگرده نه شرایط...
الان من دارم میگم فلانی چرا از پرستاری اومده پشت کنکور و .... تو با خودت میگی این اسکول چی میگه این وسطدو دیقه اومدیم انجمن آنلاین بشیما یکی اومده چرت میگه
و اصلا هم برات مهم نیست چرا؟ چون به هدفت و راهت ایمان داری
اونی هم که به شغلش ایمان داره شرایط هرچی هم بشه براش مهم نیست فوقش ناراحت میشه در حد چند دقیقه و بعد میگه گورباباش
که خب برمیگرده به همون علاقه هم ....
در هرحال برسی به چیزی که قلبا می خوای -
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
️کنکور عقب بیوفته از اونطرف میخوره عاشورا تاسوعا
مگ میزنیم میرقصیم
-
ari_14 الان منم هرچی بگم بیشتر برات اذیت کنندس ولی اینکه با نگاه یا حرف بقیه متاثر بشی یا نه کاملا به درون خودت برمیگرده نه شرایط...
الان من دارم میگم فلانی چرا از پرستاری اومده پشت کنکور و .... تو با خودت میگی این اسکول چی میگه این وسطدو دیقه اومدیم انجمن آنلاین بشیما یکی اومده چرت میگه
اونی هم که به شغلش ایمان داره شرایط هرچی هم بشه براش مهم نیست فوقش ناراحت میشه در حد چند دقیقه و بعد میگه گورباباش
در هرحال برسی به چیزی که قلبا می خواینقطه در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14 الان منم هرچی بگم بیشتر برات اذیت کنندس ولی اینکه با نگاه یا حرف بقیه متاثر بشی یا نه کاملا به درون خودت برمیگرده نه شرایط...
در هرحال برسی به چیزی که قلبا می خوایقربونت برم تعم همینطور
️
-
Aqua داشت میگفت کم نمیشه فرجه ها
با دهم و یازدهم تداخل میفته
میشه لطفا برنامه رو فقط جابجا کنن از هفتهی بعد استارت بزنن🫠 -
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
️کنکور عقب بیوفته از اونطرف میخوره عاشورا تاسوعا
مگ میزنیم میرقصیم