هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
negwin نگرش درست نیمی از موفقیت است : 
 یکی میگفت : شب فرا رسیده است .
 در حالیکه ؛
 دیگری میگفت : صبح در راه است !
- 
خنده تاریخ انقضا نداره !!! 
- 

من ازاینم مظلوم ترو شیرین تر میشم من ازاینم مظلوم ترو شیرین تر میشم                             
- 

#حتی با کوچکترین بهانه .باکوچکترین خاطره هم بخندیم و شادباشیم                   
- 

من ازاینم مظلوم ترو شیرین تر میشم من ازاینم مظلوم ترو شیرین تر میشم                             @faezeh-lay من اصلا از بابام پول نمیگیرم خخخ:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay من اصلا از بابام پول نمیگیرم خخخ:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:      نه من ازخودش پول میخوام ولی از مامانم نمیخوام چون بابام بیشتر میده وکلا هرچی بخوام ضرب در 2اش رو تقدیم میکنه براهمین ایشون بهتر وصرفه ترهستن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: نه من ازخودش پول میخوام ولی از مامانم نمیخوام چون بابام بیشتر میده وکلا هرچی بخوام ضرب در 2اش رو تقدیم میکنه براهمین ایشون بهتر وصرفه ترهستن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:                           
- 

#دقت کنیم     
- 

#بخشنده باشیم تا پیش بخشنده تررررررین عزیز باشیم

- 

#بدون مخاطب خاص

- 
@SOBHAN-1999 
        merci merci         
- 
@SOBHAN-1999 
        merci merci         @faezeh-lay 
 خواهش
- 
@ahmad-mola 
 merci   
- 
درهرشبانه روز کل پلاسمای خون یک انسان سالم درحدود ...........باربه درون کپسول بومن تراوش می شود که ازاین مقدار حدود ...............میلی لیتر به صورت ادرار دفع می شود. 
 1)90_18
 2)60_1800
 3)90_1800
 4)60_180
 بچه ها جوابش چی میشه؟
 با توضیح درصورت مقدور:)
- 
درهرشبانه روز کل پلاسمای خون یک انسان سالم درحدود ...........باربه درون کپسول بومن تراوش می شود که ازاین مقدار حدود ...............میلی لیتر به صورت ادرار دفع می شود. 
 1)90_18
 2)60_1800
 3)90_1800
 4)60_180
 بچه ها جوابش چی میشه؟
 با توضیح درصورت مقدور:)@faezeh-lay اوههههههه پلاسمای خون دفع میشه؟؟؟؟؟ 
 ایولللللللللل
- 
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay اوههههههه پلاسمای خون دفع میشه؟؟؟؟؟ 
 ایولللللللللل   اره جواب سوالو میدونی؟ اره جواب سوالو میدونی؟     
- 
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay اوههههههه پلاسمای خون دفع میشه؟؟؟؟؟ 
 ایولللللللللل   اره جواب سوالو میدونی؟ اره جواب سوالو میدونی؟     @faezeh-lay :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ای ام مهندس ای ام نات داکتر 
 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
@faezeh-lay :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ای ام مهندس ای ام نات داکتر 
 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ای ام مهندس ای ام نات داکتر 
 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:     اویس اوک اویس اوک   تنکیووو تنکیووو   

|
 |

شعردانه
شعردانه