هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@elhame-h در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مردها در چار چوب عشق٬ به وسعت غیر قابل انکاری نا مردند! برای اثبات کمال نا مردی آنان٬ تنها همین بس که در مقابل قلب ساده و فریب خورده ی یک زن ٬ احساس می کنند مردند. تا وقتی که قلب زن عاشق نشده ٬ پست تر از یک ولگرد٬ عاجز تر از یک فقیر و گدا تر از همه ی گدایان سامره. پوزه بر خاک و دست تمنا به پیشش گدایی میکنند
اما وقتی که خیالشان از بابت قلب زن راحت شد ٬ به یک باره یادشان می افتد که خدا مردشان آفرید!!
و آنگاه کمال مردانگی را در نهایت نا مردی جست و جو میکنند
دکتر شریعتی
😐لایک
دکتر شیعتی من مخلصتم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
الحق که راس گفته
تامیفهمن هاااااااا....دیگه نمیگم که چه عملیاتی انجام میدن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مردها در چار چوب عشق٬ به وسعت غیر قابل انکاری نا مردند! برای اثبات کمال نا مردی آنان٬ تنها همین بس که در مقابل قلب ساده و فریب خورده ی یک زن ٬ احساس می کنند مردند. تا وقتی که قلب زن عاشق نشده ٬ پست تر از یک ولگرد٬ عاجز تر از یک فقیر و گدا تر از همه ی گدایان سامره. پوزه بر خاک و دست تمنا به پیشش گدایی میکنند
اما وقتی که خیالشان از بابت قلب زن راحت شد ٬ به یک باره یادشان می افتد که خدا مردشان آفرید!!
دکتر شریعتی
😐لایک
الحق که راس گفته
تامیفهمن هاااااااا....دیگه نمیگم که چه عملیاتی انجام میدن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:😆😆😆😆😆😆😆
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دکتر شریعتی
😐لایک
الحق که راس گفته
تامیفهمن هاااااااا....دیگه نمیگم که چه عملیاتی انجام میدن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:😆😆😆😆😆😆😆
@elhame-h :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حالتون چطوره:smiling_face_with_open_mouth: من که خیلی خوبم:smiling_face:
عااااااالی:upside-down_face:
-
سلام نفسسسسسسس:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi وات؟
تست زیست حل کنیم
ریاضی خواستی در خدمتم 😂😂
عب نداره پایه ام😍😍😍کاربرد مشتق حل کنیم؟تستای ۶سال اخیرو؟اصا اومده تست ازش؟اگه نیاومده مشتق بخونم امشب اخر شب حدودای ۱۱و نیم اینا تست بحلیم همزمان با ازمونم هست بیشتریام خوندن
@zohre-nowrouzi اینو حل کن که
مشتق تانژانت به توان دو پرانتز باز e به توان سینوس پرانتز باز ln پرانتز باز tan وارونه رادیکال یک به روی ایکس دو به علاوه ایکس
:/ -
سلام نفسسسسسسس:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
@faezeh-lay سلااممم چطوورییی
ای بد نیستم سعی میکنم که حالم خوب باشه:smiling_face: :smiling_face: :winking_face:
-
@dr-sobhan قربانت
-
mrz منم خوبم:smiling_face_with_heart-eyes:
-
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi وات؟
تست زیست حل کنیم
ریاضی خواستی در خدمتم 😂😂
عب نداره پایه ام😍😍😍کاربرد مشتق حل کنیم؟تستای ۶سال اخیرو؟اصا اومده تست ازش؟اگه نیاومده مشتق بخونم امشب اخر شب حدودای ۱۱و نیم اینا تست بحلیم همزمان با ازمونم هست بیشتریام خوندن
-
sheydadb37 خوبه باریکللهههه
-
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: عشق من چطوره؟:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
-
@elhame-h :/ خداروشکر رشتم ریاضیه زیادی خوندی نداره البته درس کتابه یه چیزیکه میدونم به درد میخوره و الان تو صفحه گوشی حس خوندن متن بلند ندارم چشام درد میگیره
-
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: عشق من چطوره؟:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
@faezeh-lay نمیدونم :neutral_face: نمیشناسمش:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: از اقوام ماست؟
-
ای بد نیستم سعی میکنم که حالم خوب باشه:smiling_face: :smiling_face: :winking_face:
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
افرین همیشه همین سعیو بکن:grinning_face:
-
@faezeh-lay نمیدونم :neutral_face: نمیشناسمش:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: از اقوام ماست؟
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :confused_face: :confused_face: :confused_face: گمچوووووووو من خودتو گفتم :confused_face: :confused_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :slightly_frowning_face: نه مطمئن باش از فامیل شما نیس:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: