هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Surely we're waiting, for the day we can see you again.
On the street lined with cherry blossom trees We'll wave our hands and yell out.
Whenever we suffer or start to lose heart
We feel we can hang in therebecause you're smiling. We can hear the song from back then from in those hazy scenes.
cherry blossoms now in full bloom
scattered fleetingly I know it's fate,
farewell my friend. when it's time to leave on your journey, with that unchanging feeling. now...I wonder if now we can say those words without pretense. Words from the heart,
Words to hope for your bright future.It's as if the bustling city is rushing us.
cherry blossoms just floating to the ground
believing one day they'll be reborn
Don't cry my friend, It's a shame but it's time to go with that unadorned smile...ahhcherry blossoms now flying in the air
eternally rustling awash in light
farewell my friend let's meet again here.
on the street scattered with cherry blossoms. -
امتحانا زود تموم شید میخوام برم استقبال تابستون
-
Younesam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چه بده هم نهایی داشته باشی هم استقلالی باشی
۹۰ دقیقه نشستی ببینی پرسپولیس ۳ هیچ میبازه
اخرش رفتی پایین
بشین عربیتو بخون ایشالا سال دیگهYounesam خدایی ۳-۰ باخت؟
-
Hesar من اگه نظرم رو بگم تو بیشتر گیج میشی ،
ولی معمولا نظرا بقیه کمکم میکنه از این خلاء تنهایی در سوالام کمکم کنه.. جالبه چون این سوالا کلیدی زندگین و متاسفانه من خودم خیلیاشون هنوز به کلیدش دست نیافتم امیدوارم روزی برسم@mk-mahdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من اگه نظرم رو بگم تو بیشتر گیج میشی
@mk-mahdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Hesar من اگه نظرم رو بگم تو بیشتر گیج میشی ،
ولی معمولا نظرا بقیه کمکم میکنه از این خلاء تنهایی در سوالام کمکم کنه.. جالبه چون این سوالا کلیدی زندگین و متاسفانه من خودم خیلیاشون هنوز به کلیدش دست نیافتم امیدوارم روزی برسمچیزی هستش که هرکی هر جوابی هم بهش بده باز هم قانع کننده نیست انگار اینگونه تصور کنید که تشنه اید ولیکن هنوز مایعی که بتواند این تشنگی را رفع کند نیافتید
-
Narges_ ایشالا این روز ها نیز به بهترین شکل میگذرد و همش برایتان خاطره میگردد و خوشحال میشوید
-
@mr-vinyzo اره اگه خیلی شدید شد باید برم
-
بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده؟!!!!
-
خیلی خوابم میاد
یکشنبه امتحان دارم
از طرفی
فردا هم از ۱۰تا ۲کلاسم
کلاس ۱۰ رو نمیدونم چقد غیبت داشتم(۳ترم با یه استاد داشتیم و من کلا ۳تا غیبت داشتم که دوتاشو نمیدونم واسه کدوم ترمه)
بلافاصله بعد از این کلاس
آزمایشگاه داریم که ۱۰۰سال طول میکشه و چون همهی بچه های کلاس هستن و شلوغه و آزمایشگاه هم کوچیک
کاملااااااا دوست ندارم برم
ولی نمیشه چون استادش حساسه
۲هم زبان دارم که اونو نمیرم
چون اگه برم ،۵ میرسم خوابگاه و بیهوش میشم