هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
اغا هی نهار نهار نکنین عه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خونه ما هیشکی نیس بره نهار درست کنه خودمم حوصله ندارم :face_with_tears_of_joy:@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خونه ما هیشکی نیس بره نهار درست کنه خودمم حوصله ندارم :face_with_tears_of_joy:مامان بزرگو خاله بزرگ نیستن؟:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_tears_of_joy:
-
sheydadb37 هعی خوش بحالتون والا.....
خب بفرس اینور من گشنمه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@اسمان-ابی کلم پلو دوس داری؟
-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خونه ما هیشکی نیس بره نهار درست کنه خودمم حوصله ندارم :face_with_tears_of_joy:مامان بزرگو خاله بزرگ نیستن؟:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_tears_of_joy:
sheydadb37
:face_with_tears_of_joy:
ن باو خیلی وقته رفتن
چ دقیق همه چی یادشه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@mohandes اییییشه مشتق و مثلثاتم عاشق شدن داره:persevering_face:
حالا یه زیستی شیمی ای میبود یه چیزی:face_with_tears_of_joy: -
@mohandes اییییشه مشتق و مثلثاتم عاشق شدن داره:persevering_face:
حالا یه زیستی شیمی ای میبود یه چیزی:face_with_tears_of_joy:@اسمان-ابی
چه بگویم که حرفت بجاست:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
sheydadb37
:face_with_tears_of_joy:
ن باو خیلی وقته رفتن
چ دقیق همه چی یادشه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@1540557162 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@اسمان-ابی کلم پلو دوس داری؟
sheydadb37 اری اری
-
sheydadb37 اری اری
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sheydadb37 اری اری
پس بفرررررررما:smiling_face_with_heart-eyes: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
sheydadb37 اری اری
@اسمان-ابی انقدم خوشمزه اسسسسس:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :winking_face: دلت اب:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi مرسی گلی خوبم تو خوبی؟
فدات بشم عالیوووو
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi مرسی گلی خوبم تو خوبی؟
فدات بشم عالیوووو
@zohre-nowrouzi
زهره کجایی نیستی هی میای میری
داری کتابارو میجویی؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@اسمان-ابی انقدم خوشمزه اسسسسس:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :winking_face: دلت اب:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
sheydadb37 :disappointed_face: :face_savouring_delicious_food: :face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi اینو حل کن که
مشتق تانژانت به توان دو پرانتز باز e به توان سینوس پرانتز باز ln پرانتز باز tan وارونه رادیکال یک به روی ایکس دو به علاوه ایکس
:/ناهار بخورم چشم اگه بلد باشم 😂
واین چنین شدد که با یک سوا مهندس دکتر زهره نوروزی پا به عرصه فرار گذاشتن:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi اینو حل کن که
مشتق تانژانت به توان دو پرانتز باز e به توان سینوس پرانتز باز ln پرانتز باز tan وارونه رادیکال یک به روی ایکس دو به علاوه ایکس
:/ناهار بخورم چشم اگه بلد باشم 😂
واین چنین شدد که با یک سوا مهندس دکتر زهره نوروزی پا به عرصه فرار گذاشتن:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
عزیزم اهل جا زدن نیستم دارم ناهار میخورم !و همه اینو میدونن بلد نباشم میگم نیستم من درسته شوخی میکنم با همه ولی اینجور شوخی نمیکنم😂گمچو کصافت میگم ولی نمیگم هیچی حالیت نیست ای ام ناراحت 😂
-
@zohre-nowrouzi
داری کتابارو میجویی؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi
داری کتابارو میجویی؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:والا دارم ناهار کوفت میکنم😐
😂 -
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi
داری کتابارو میجویی؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:والا دارم ناهار کوفت میکنم😐
😂@zohre-nowrouzi نوش جاااانت از طرف منم بخور:face_with_tears_of_joy:
-
@zohre-nowrouzi نوش جاااانت از طرف منم بخور:face_with_tears_of_joy:
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi نوش جاااانت از طرف منم بخور:face_with_tears_of_joy:
فدات بشوممم خوشمزه نیس اصا کشمش پلوهه😐
-