هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28
خانمه اومد گفت مقنعه ات رو بپوش منم اهمیت ندادم رفت
اوج نانجیب بودنم هاهاها -
- من از دخترای قانون شکن خوشم میاد
- کنسرو باید ۳ دیقیه تو مایکروو میموند ولی من بعد دو دقیقه درش آوردم
-
چطور بود
-
-
نیازیم ب فیلم نبود واقعا
فلاح خیلی چیزایی گفته بود ک حتی نیومد وقتم الکی با فیلم تلف شد یجوراییari_14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نیازیم ب فیلم نبود واقعا
فلاح خیلی چیزایی گفته بود ک حتی نیومد وقتم الکی با فیلم تلف شد یجوراییوای وای دقیقا همین باعث نابودی من شد نشستم ویدیوهارو کامل دیدم حتی چندبار
بعد ترجمه رو عین ادم نخوندم .
یه مشت چرت و پرت تو ویدیو هاش گفت درصورتی که با جزوه میشد کل اون چیزارو تو 3 4 ساعت جمع کرد -
ari_14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نیازیم ب فیلم نبود واقعا
فلاح خیلی چیزایی گفته بود ک حتی نیومد وقتم الکی با فیلم تلف شد یجوراییوای وای دقیقا همین باعث نابودی من شد نشستم ویدیوهارو کامل دیدم حتی چندبار
یه مشت چرت و پرت تو ویدیو هاش گفت درصورتی که با جزوه میشد کل اون چیزارو تو 3 4 ساعت جمع کردAqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نیازیم ب فیلم نبود واقعا
یه مشت چرت و پرت تو ویدیو هاش گفت درصورتی که با جزوه میشد کل اون چیزارو تو 3 4 ساعت جمع کردمنمممم پشیمون بودمممم
خودم اگ میخوندم کلش تو یک روز جمع میشد ب شیمیم میرسیدم درحالی ک بخاطر فلاح از شیمیمم موندم باید امروز خودم پاره کنم تا تموم شه -
-
نیازیم ب فیلم نبود واقعا
یه مشت چرت و پرت تو ویدیو هاش گفت درصورتی که با جزوه میشد کل اون چیزارو تو 3 4 ساعت جمع کرد -
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نیازیم ب فیلم نبود واقعا
یه مشت چرت و پرت تو ویدیو هاش گفت درصورتی که با جزوه میشد کل اون چیزارو تو 3 4 ساعت جمع کردمنمممم پشیمون بودمممم
خودم اگ میخوندم کلش تو یک روز جمع میشد ب شیمیم میرسیدم درحالی ک بخاطر فلاح از شیمیمم موندم باید امروز خودم پاره کنم تا تموم شه