هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Listening to music in return of forgetting what i truly want
Good grief, that's not the way to solve problems
These remaining months are the most important thing to me... After that i should face the darkness
I hate future, it makes me lose sight of past
I sick of waiting for summer
Sick of this emptiness
Exams, I'm tired already
Please... I beg you end soon, i can stand it anyway, but it hurts badly -
Listening to music in return of forgetting what i truly want
Good grief, that's not the way to solve problems
These remaining months are the most important thing to me... After that i should face the darkness
I hate future, it makes me lose sight of past
I sick of waiting for summer
Sick of this emptiness
Exams, I'm tired already
Please... I beg you end soon, i can stand it anyway, but it hurts badly -
officer k البته فرقی نداره تو بحث انتخاب رشته تقریبا همه دانشگاها مث هم عمل میکنن
سوالم این بود که، میدونیم ترم اول خوده دانشگاه برامون انتخاب واحد میکنه مثلا 18 تا 20 واحد
ایا میشه کمترش کرد اینو رسوند مثلا به 14؟آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k البته فرقی نداره تو بحث انتخاب رشته تقریبا همه دانشگاها مث هم عمل میکنن
سوالم این بود که، میدونیم ترم اول خوده دانشگاه برامون انتخاب واحد میکنه مثلا 18 تا 20 واحد
ایا میشه کمترش کرد اینو رسوند مثلا به 14؟اینو باید با آمورش هماهنگ کنی که میشه یا نه
اگر که وارد کردن کد ها رو بسپارن به خودت میتونی مثلا اندازه همون ۱۴ واحد برداری بقیهشو بگی آره پر شد ظرفیت و نتونستم بردارم
ولی به احتمال زیاد با آموزش حرف بزنی اوکی میکنن -
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ایا میشه کمترش کرد اینو رسوند مثلا به 14؟اینو باید با آمورش هماهنگ کنی که میشه یا نه
اگر که وارد کردن کد ها رو بسپارن به خودت میتونی مثلا اندازه همون ۱۴ واحد برداری بقیهشو بگی آره پر شد ظرفیت و نتونستم بردارم
ولی به احتمال زیاد با آموزش حرف بزنی اوکی میکنن -
officer k اها خوبه، چون از لحاظ تایمی مشکل پیدا میکنم نمیتونم 5 روز هفته رو برم دانشگاه
میخوام اندازه 3 روز بردارم، میدونم ترمای دیگه کاملا دست خودمه فقط ترم اول رو شک دارم بذارن یا ن -
آدمک
کدوم رشتهای؟
ما ترم دوم هم به احتمال زیاد خود دانشگاه میچینه برامون
مگه اینکه انتخاب استاد رو فقط بزاره به عهدهی خودمون
ولی درکل علوم پزشکیا همچین دست آدم باز نیست تو انتخاب واحد جوری که شنیدم🫠 -
officer k نه من ک دانشجو معلمم ترم اخرمه
قضیه از این قراره که با وجود دبیری من حداقل باید 2 روز برم مدرسه
فرضا اگه امسال قبول شم علوم پزشکی رو میخوام ببینم ترم اول میتونم این 2 روز رو تو دانشگاه خالی کنم یا نه