هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
-
-
مسخرس
دلم برا دبیر امار سلمانیان هم تنگ شده
کمالی دبیر حسابان
برا اون دبیر عوضی عربی که اسمشو یادم رفته
فرهمندنیا که میزاشت سر کلاسش بخوابم
اکبری دبیر تاریخ بهترین دبیرمون . باهام پاسور بازی کرد
دبیر شیمی مولایی
اون رقابت و جو درسی که بود
دلم برا مسخره بازیامون تنگ شده
محرابی بهترین مدیر مدرسه ای که دیدم
اقای گلی معاون پایه و رفیقمون
اکیپ 5 نفرمون
هعییییییی خداکنه امسال بشه
نمیتونم یه سال دیگه باز این وضعیتو تحمل کنم میخوام همه چی عین سابق بشه
#تودلی -
ari_14
گفتم شاید همینطوری پرسیدی
پاشو برو یه دیقه تو پنل تاملند جلسه 48 یا 49 اخر ویدیو گفته فوقش 20 دقیقس
خستم حال ندارم
ببین شماره 1 سبزه ورود نیتروژن و هیدروژن اولیه ست بعد اون مسیر سبزو ادامه میده میره از گرم کننده و کاتالیزگر رد میشه (مخلوط هیدروژن و نیتروژن و امونیاک) بعد از طریق مسیر 3 که بنفشه میره سرد میشه تا منفی 40 و امونیاک مایع میشه میره تو مخززن پایین(مسیر 4) حالا این از طریق مسیر 2 سبزه گاز های نیتروژن و هیدروژن واکنش نداده برمیگردونه تو مخزن اولیه باز دوباره چرخه تکرار میشه البته بازم یکم نیتروژن و هیدروژن از مسیر 1 اضافه میکنیم چون بالاخره تو سری قبلی یکم مصرف شده دیگه و هی این چرخه تکرار میشه -
ari_14
خستم حال ندارم
ببین شماره 1 سبزه ورود نیتروژن و هیدروژن اولیه ست بعد اون مسیر سبزو ادامه میده میره از گرم کننده و کاتالیزگر رد میشه (مخلوط هیدروژن و نیتروژن و امونیاک) بعد از طریق مسیر 3 که بنفشه میره سرد میشه تا منفی 40 و امونیاک مایع میشه میره تو مخززن پایین(مسیر 4) حالا این از طریق مسیر 2 سبزه گاز های نیتروژن و هیدروژن واکنش نداده برمیگردونه تو مخزن اولیه باز دوباره چرخه تکرار میشه البته بازم یکم نیتروژن و هیدروژن از مسیر 1 اضافه میکنیم چون بالاخره تو سری قبلی یکم مصرف شده دیگه و هی این چرخه تکرار میشهAqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14
خستم حال ندارم
ببین شماره 1 سبزه ورود نیتروژن و هیدروژن اولیه ست بعد اون مسیر سبزو ادامه میده میره از گرم کننده و کاتالیزگر رد میشه (مخلوط هیدروژن و نیتروژن و امونیاک) بعد از طریق مسیر 3 که بنفشه میره سرد میشه تا منفی 40 و امونیاک مایع میشه میره تو مخززن پایین(مسیر 4) حالا این از طریق مسیر 2 سبزه گاز های نیتروژن و هیدروژن واکنش نداده برمیگردونه تو مخزن اولیه باز دوباره چرخه تکرار میشه البته بازم یکم نیتروژن و هیدروژن از مسیر 1 اضافه میکنیم چون بالاخره تو سری قبلی یکم مصرف شده دیگه و هی این چرخه تکرار میشهمرسییی
-
مسخرس
دلم برا دبیر امار سلمانیان هم تنگ شده
کمالی دبیر حسابان
برا اون دبیر عوضی عربی که اسمشو یادم رفته
فرهمندنیا که میزاشت سر کلاسش بخوابم
اکبری دبیر تاریخ بهترین دبیرمون . باهام پاسور بازی کرد
دبیر شیمی مولایی
اون رقابت و جو درسی که بود
دلم برا مسخره بازیامون تنگ شده
محرابی بهترین مدیر مدرسه ای که دیدم
اقای گلی معاون پایه و رفیقمون