هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-yassi
اون هزار بد بختی درس خوندن بود:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@sobhan-1999
پس چرا ما بدبختیمون با ترازمون رابطه عکس داره -
@sobhan-1999
پس چرا ما بدبختیمون با ترازمون رابطه عکس داره@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999
پس چرا ما بدبختیمون با ترازمون رابطه عکس دارهوالا نمیدونم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
اااا چ جالب نمیدونستم هورفر مالف عربی نشر دریافته
کتاب خوبی باید باشه (دوستم ازش نتیجه گرفت ) -
@sobhan-1999
واقعا؟؟
اون هزار بدبختی چی بودن که منم سعادت کسب این تراز نصیبم بشه@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999
واقعا؟؟
اون هزار بدبختی چی بودن که منم سعادت کسب این تراز نصیبم بشهاون هزار بد بختی سختی درس خوندن بود:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999
واقعا؟؟
اون هزار بدبختی چی بودن که منم سعادت کسب این تراز نصیبم بشهاون هزار بد بختی سختی درس خوندن بود:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@sobhan-1999
بله متوجه شدم ....موفق باشین -
@sobhan-1999
بله متوجه شدم ....موفق باشین@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999
بله متوجه شدم ....موفق باشینممنون همچنین
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan
نشر دریافت شاید اسمش زیاد بولد نشده اما کتاب های خوبی دارهنه اتفاقا کتابای قوی ای داره ولی همایشن ! یعنی همین تخفیف اگه نزدیک عید میشد خیلی خیلی بیشتر فروش میکرد
-
_MILAD_
چه جاااااااالب -
این پست پاک شده!
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
درگوگل این واژه رو سرچ کنید صفحه کمی کج میشه !
هنوز کج مونده که://
چجوری درست میشه؟