هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Bernosi 
 میشه چند لحظه بیای پی ویno pv : 
 چرا 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: گناه دارن یبار سیستم من با این شوخیه یه نفر صاف ایولللل واسه منم میچرخه 
 این یعننی چی؟؟؟
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: گناه دارن یبار سیستم من با این شوخیه یه نفر صاف ایولللل واسه منم میچرخه 
 این یعننی چی؟؟؟@mohandes 
 یعنی کل زندگی وآبروت چرخید الان عکسا واطلاعات گوشیت لو رفتن چون هک شدی
- 
@dr-yassi نه بابا اطلاعاتتو کار نداره خاموش روشن کن اگه موقع روشن شدن یه لحظه صفحهت سفید شد بعد وسطش خط قرمز اوومد یعنی تا یه هفته بدبختی :| @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: شد :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: یا ابولفضل چی شده؟ 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Bernosi 
 چرا @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Bernosi 
 چرا دلم برای نو پی وی گفتن تنگ شده بود   
- 
- 
@mohandes 
 یعنی کل زندگی وآبروت چرخید الان عکسا واطلاعات گوشیت لو رفتن چون هک شدی@dr-yassi  میلاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میلاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- 
- 
@dr-yassi نه بابا اطلاعاتتو کار نداره خاموش روشن کن اگه موقع روشن شدن یه لحظه صفحهت سفید شد بعد وسطش خط قرمز اوومد یعنی تا یه هفته بدبختی :| @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi نه بابا اطلاعاتتو کار نداره خاموش روشن کن اگه موقع روشن شدن یه لحظه صفحهت سفید شد بعد وسطش خط قرمز اوومد یعنی تا یه هفته بدبختی :| ترورت نکنن صلوات    
- 
آقا سیستمتونوووو سریع خخاموش کنید اگه موقع روشن شدن صفحه سفید شد بعد یه خط قرمز اومد وسطش بذارید تا یه روز خاموش بمونه @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بعد یه خط قرمز اومد وسط مسخره میکنی؟ 
 کی هک کنه؟
 مگ ملت بیکارن
- 
آقا سیستمتونوووو سریع خخاموش کنید اگه موقع روشن شدن صفحه سفید شد بعد یه خط قرمز اومد وسطش بذارید تا یه روز خاموش بمونه @dr-sobhan سرکارمون گذاشتی؟ 
- 
آقا میلاد الان به پلیس فتا میگم بیان تا سیارک B612 دستگیرتون کنن  
- 
آقا سیستمتونوووو سریع خخاموش کنید اگه موقع روشن شدن صفحه سفید شد بعد یه خط قرمز اومد وسطش بذارید تا یه روز خاموش بمونه 

|
 |

شعردانه
شعردانه