هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
Hesar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo منظورم فن بوی داش شما نبودی ها با یه نفر دیگه خصومت دارم
ماد محترم قبل اینکه بن کنی دقت بکن که fan boy بمولا ک fan boy و چیز دیگه ای نه
-
از طرف من از خانوم اریانو ari_14 عذر خواهی کنین ...مثل اینکه من اشتب یا هرچی که بوده چند ماه پیش بلاک کردم(چون دیدم از یکی که بلاک کردم زودتر بلاک شده بودن )ولی الان هرکار میکنم انبلک نمیشن....ینی میرم تو مسدودسا و سرچشون میکنم ولی برام نمیاره که در بیارمشون چه کنم ؟؟؟میشه انجمن ابزار انبلاکیش راب شده باشه؟؟
-
از طرف من از خانوم اریانو ari_14 عذر خواهی کنین ...مثل اینکه من اشتب یا هرچی که بوده چند ماه پیش بلاک کردم(چون دیدم از یکی که بلاک کردم زودتر بلاک شده بودن )ولی الان هرکار میکنم انبلک نمیشن....ینی میرم تو مسدودسا و سرچشون میکنم ولی برام نمیاره که در بیارمشون چه کنم ؟؟؟میشه انجمن ابزار انبلاکیش راب شده باشه؟؟
-
@mr-vinyzo
سلام
پیامتون رو میبینن
برای آنبلاکی باید وارد پروفایل کاربری که بلاک کردید بشید و خارج کردن از انسداد(یا گزینه ای شبیه این(اون آخرا میخوره)) کلیک کنید.
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo
سلام
پیامتون رو میبینن
برای آنبلاکی باید وارد پروفایل کاربری که بلاک کردید بشید و خارج کردن از انسداد(یا گزینه ای شبیه این(اون آخرا میخوره)) کلیک کنید.
اگه طرف رو بلاک کرده باشید پروفایلش بالا نمیاد. یه سرچی اون کنار توی صفحه کاربران مسدود هستکه باید از اونجا سرچ کرد اسم طرف رو و از بلاک درش آورد که الان که دیدم ظاهرا کارنمیکنه سرچه.
-
بعد کنکورم دیگه نمی خوام سمت ورزشای رزمی برم
می خوام برم پارکور یاد بگیرم -
بعد کنکورم دیگه نمی خوام سمت ورزشای رزمی برم
می خوام برم پارکور یاد بگیرمGharibe Gomnam چ میکنی
-
Gharibe Gomnam چ میکنی
Hesar
الان اینجام
شما چطور -
Hesar
الان اینجام
شما چطورGharibe Gomnam عا مو نیز غم
-
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo
سلام
پیامتون رو میبینن
اگه طرف رو بلاک کرده باشید پروفایلش بالا نمیاد. یه سرچی اون کنار توی صفحه کاربران مسدود هستکه باید از اونجا سرچ کرد اسم طرف رو و از بلاک درش آورد که الان که دیدم ظاهرا کارنمیکنه سرچه.
-
از دینی راضی بودم پاسخنامه روهم چک کردم
ایرادات الکی نگیرن تهش تهش دیگه میشم ۱۹
ولی عربی رو احتمالا بشم ۱۸/۵ یا ۱۹ -
Gharibe Gomnam عا مو نیز غم
Hesar
نمی فهمم -
Hesar
نمی فهممGharibe Gomnam بمولا هعیهعیهعی
-
Gharibe Gomnam بمولا هعیهعیهعی
Hesar