هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پاسخنامه دینی باید اصلاح شود
خانم ملازاده | فرزانگان۲
سوال ۲۱
دلایل حرام شمردن قمار پرسیده شده اما در کلید ویژگی حکم کننده به عنوان دلیل حرام شمردن عنوان شده و بارم نیم هم داره
در صورتی دلایل حرام شمردن قمار طبق آیه ص ۹۸ (گناهش بزرگتر از منفعتش است )و طبق متن پاراگراف دومه که در کلید هم ذکر شده اما بارم کمتری دارد
و باید قسمت اول که در کلید گفته خداوند نصیحتگر حقیقی ست و… حذف شود چون دلیل حرام شمردن نیست ویژگی حکم کننده می باشد نه دلیل حکمسوال ۲۲
هدف طراح در سوال حلال یا حرام بودن انواع موسیقی سنتی و غیر سنتی بوده … و ابزار آلات مورد مشخص در سوال طراحی شده نبوده
اما در کلید برای حکم ابزار آلات هم بارم در نظر گرفته شده که این پاسخ با منظور سوال مغایرت داردسوال ۲۶
مبحث قیاسی خوبی بود اما در سوال کلمه (وضعیت )به کار رفته بود که بچه ها در انتخاب جواب دچار اشتباه شده بودند و (وضعیت این معیار در دوره تمدن اسلامی ) رو توضیح داده بودند
در صورتیکه می شد طراحان محترم طوری طراحی بفرمایند که دانش آموز در عین تامل و اندیشیدن تشخیص مناسبتری در جواب داشته باشد مثلن میشدبه جای واژه ی وضعیت از واژه تحول استفاده بفرمایند
نکته دوم در مورد کلید این سوال است
در کلید بارم مبحث قبل از اسلام ۰/۷۵ دارد و بعد از اسلام ۱/۲۵ دارد
اگر تناسب در بارم بندی ایجاد بشه یعنی هم قبل هم بعد از اسلام …هر کدام دارای ۱ نمره باشد تناسب و عدالت بهتری در تصحیح ایجاد می شود. -
من وقتی پاسخنامه دینی رو گرفتم
و سوال هارو دیدم
دیدم برای پاسخ کوتاه ها دو سه خط جا گذاشته
برای یه سوال یه نمره ای ۴ خط جا گذاشته
برای حکم حلال و حرام بودن موسیقی کلی جا گذاشته
منم همه خط هارو پرکردم هرچی تو کتاب بود نوشتم
اخه برام عجیب بود
میگه اختیار یعنی چی بعد دوخط جا گذاشته
میگه توبه در اصطلاح دینی یعنی چی بعد دو خط جا گذاشته؟
بعد اصلا این سوال وضعیت علم قبل و بعد اسلام در شبهه جزیره
اون بعد اسلام اصلا خیلی مشخص نبود تو کتاب
منم مجبور شدم بعد اسلام علاوه بر توضیحات دو خط درباره ملاصدرا و ابن سینا و حدیث پیامبر بنویسم -
دینی سوالاش راحت بود
ولی پاسخنامش چرت بود -
فکرکنم ۶ ماه بهشون فرصت طرح سوال میدن
بعد سوال اینجوری میدن
سوال اشتباه میدن
شبهه نهایی ما که کلا ایه قران رو اشتباه نوشته بودن اصلا ضایع بود -
Aqua
سلام
میشه معرفی کنید خودتون رو؟
( اخه من همه کسایی که میشناسم اینجارو فالو کردم شماهم تولیست فالو شده ها بودین ولی اسم اکانتتون عوض شده) -
@f-nalist هعی
-
@f-nalist خسته شدم از نظام اموزش..واقعا شورشو دراوردن
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان هستین اینجا واکنشی چیزی حرفی حدیثی یا نیستین؟
مثلا بگیم چی میشه؟
اینارو نمیشناسی؟
آینده ما مهمه براشون؟
اصلا از قصد این کار کردن ک کسی ۲۰نشه
سخت میگرفتن اینقد نمیسوختیم که بخاطر اشتباهشون کم بشه ازمون
ولی حالا شده نه کاری از دست ما برمیاد نه کس دیگه
مهم ترازه مسلما کسی بالای ۱۹نمیشه خیلی کم پیش میاد مگ اینک طرف دیگ خیلی نوشته باشه...
بخاطر همین زیاد اذیت نکن خودتو برو بقیه درسات بخون -
میگفت یکی مثلاً طرفدار تیمهای خارجیه و نسبت بهش تعصب داره، اگه به همون اندازه رو کشور و اقتصاد ایران تعصب داشته باشه مشکلات حل میشن
لازم به ذکره که بگم شما هم متقابلاً از تعصبتون به خواهر برادر های دینی خارج کشور کم کنید و به درد مردم خودمون برسید -
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان هستین اینجا واکنشی چیزی حرفی حدیثی یا نیستین؟
مثلا بگیم چی میشه؟
اینارو نمیشناسی؟
آینده ما مهمه براشون؟
اصلا از قصد این کار کردن ک کسی ۲۰نشه
سخت میگرفتن اینقد نمیسوختیم که بخاطر اشتباهشون کم بشه ازمون
ولی حالا شده نه کاری از دست ما برمیاد نه کس دیگه
مهم ترازه مسلما کسی بالای ۱۹نمیشه خیلی کم پیش میاد مگ اینک طرف دیگ خیلی نوشته باشه...
بخاطر همین زیاد اذیت نکن خودتو برو بقیه درسات بخون