هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چه غریب ماندی ای دل....
-
@KOSAR-ab
بعضیا می گن افتضاخ ترین چیز تو ایران افتصادشه
بعضیا می گن...
ولی من میگم وحشتناک ترین چیز و افتضاح ترین چیز که سال به سال بدتر شده ذره ای حتی ذره ای پیشرفت نداشته نظام اموزشیه
یعنی تو کل دنیا فقط ۷۰ کشور نظام اموزشی دارن اموزش و پرورش دارن
رتبه ایران ۴۷ هست
فنلاند به یکی از روانشناس های ایرانی می گفت نظام اموزشی شما مثل صد سال پیش ماست
می گفت ما به بچه هامون یاد میدیم چطور زندگی کنن
غذا بپزن اداب معاشرت بلد باشن با ادب باشن و...
حتی از بین دانشگاه هاهم فقط دانشگاه های سطح بالا و رشته های سطح بالای کشور هستن که واقعا دنبال گسترش علمن بقیه هم مثل همین فضای اموزشی مسموم کشورن -
@f-nalist ببین، برگه اضافه گرفتن حق تو هست، ولی چون احتمال میدم یه سری چیزایی رو بهت نگفتن ذکر میکنم:
برای برگه اضافی گرفتن باید مسئولین حوزه برن وارد یه سامانه ای بشن و درخواست بزنن، سامانه هم بعد از چند دقیقه برگه رو به اسمت ثبت میکنه، تو سیستم ثبت میکنه برگه جدید رو و براش بارکد میزنه.
این فرآیند اگر بدون مشکل پیش بره حدود یک ربع طول میکشه. بخاطر همین آخر امتحان اگه درخواست برگه اضافی کنی بی فایدست.
مورد بعدی هم اینه که ما تو ایرانیم و سامانه های دولتیی داغون، بخاطر همین اگه سامانه بخاطر مراجعه زیاد یا ... شلوغ باشه، ممکنه اصلا برگه اضافی برات صادر نشه یا دیر تر از همون یه ربع هم صادر بشه. -
امشب سالگرد پدربزرگمه
-
@f-nalist
نمیتونم بگم باید حقت رو هم میگرفتی، وسط امتحان دعوا فقط اعصاب ادم رو خرد میکنه... -
امشب سالگرد پدربزرگمه
Gharibe Gomnam
خدا بیامرزتشون -
Akito
سلام وقتتون بخیر.
خب داخل تجربی دوتا زیر مجموعه داره شیمی
یکی شیمی کاربردی یکی محض که خب کاربردی همون طور که از اسمش مشخص کابردش بیشتره.
یعنی اینده شغلیش بهتره تو زمینه های بیشتری ممکنه که کار براش باشه.
البته خب محض هم جای خودش خیلی خاصه ولی گستره کاریش مثل کاربردی نیست ولی از نظر علمی اگر که تا سطح بالا خونده بشه تو جاهای ویژه امکان پذرشش هست چون رشته واقعان عالی و سختی هم هست و ریاضی هم زیاد داره.تو زمینه دارو مثلا تو شرکت های دارو سازی.
که خب برای ورود فکر می کنم از رشته ها شیمی البته با سطح علمی بالا راحت تر از دانش جو های دارو سازی باشه (البته اگر اشتباه نکنم. باز باید برسی کرد اکثرا اونایی که دارو سازی می خونند وارد داروخونه و کار تو بیمارستان می شند تا کارخونه)حالا این دو تا رشته و فکر کنم نفت باشه یا نه این مهندیس برای بچه ها ریاضی بود برای ما ندیدم زیاد یا ویژه بوده مثلا داخل بورس دانش ها شاید ولی اکثرا دانشگاه ها همون شیمی کاربردی و محض رو بیشتر می گیرند بیشترم کاربردی رو.
بله دانشگاه های صنعتی هم در کنار دانشگاه های دولتی دیگه مثل دانشگاه تهران و شیراز و بهشتی و.. اونا هم از رشته تجربی تو این دو
تا رشته نیرو می گیرند.
من چند تایی که زدم می فرستم.
تا مدرک کارشناسی رو دارند.
که احتمالان امکان ادامه تحصیل هم باشه.
ولی متاسفانه اینا مهندسی شیمی نیستند
مهندسی ها برای رشته ریاضی هست.
وخب داخل بازرارکار هم مهندسی ها فکرکنم بهتر بگیرند هرچند باز کلان داخل شیمی به راحتی نمیشه کار پیدا کرد تا مدارک بالا باید خوند و تا بعد چی بشه.اینا رو نمونه نگاه کنید.
و چیز جدیدی که سال قبل اومد
بورس دانش ها هست که البته برای تجربی به اندازه و تنوع ریاضی نیست اما باز یک سری از دانشگاه ها داخل این دوتا رشته بورس دانش داستند داخل شیمی کاربردی و محض که خب تو کشور 1 دونه و 2 تا یا یک تعدادی رو بورس دانش می کنند و شرایط خاص خودش رو داره که تو دفترچه لحاظ میشه.
باز باید ببینیم امسال میاد یا نه.
نمونه ش
jahad_121
متنتون کامل خوندم، خیلی خیلی خیلی ممنونتون شدم
اطلاعاتتون کامل بودن و حتما استفاده میکنم
مچکرم واقعا خیلی لطف کردید🪻
🪷
حتما دوستم هم در جریان میذارم -
امشب سالگرد پدربزرگمه
-
اصلا مسئله نیست که ما حرف همو نمی فهمیم
الان فهمیدم
ما نمی خوایم که حرف همو بفهمیم -
امشب سالگرد پدربزرگمه
Gharibe Gomnam خدا رحمتشون کنه
واقع دنیای جالبیه، امروز تولد دختر عمه ام هم هست و میره دو سالگیش...