هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam
چن وقت پیش فخر السطنه گذاشته بودم بر گردوندم دوبراههههه:)))چطوری ریحانه جونی من؟
خوبی قشنگم؟ چ خبرا کم پیداییAnzw 18
عااا
عجب
تو چطورییی
چیکار می کنی
روالی؟ -
می گن برای اینکه بفهمی یه نفر موجیه این کار رو انجام بده:
مثلا یکی امتحان دینی داشت امروز
ازش بپرس امروز چه امتحانی داشتی ؟ میگه دینی
ده دقیقه دیگه بپرس گفتی چه امتحانی داشتی؟ میگه دینی
تا پنج بار به فواصل یه ربع بیست دقیقه ای بپرس
اگه عصبانی نشد و گفت مثلا مامااان جااان دینی داشتم
یعنی موجی نیست
ولی اونایی که موجی ان این واکنشرو نشون میدن :
داد میزنن عصبانی میشن بعضیا انقدری واکنششون زیاده که وسیله پرت می کنن و میشکننGharibe Gomnam جالبه که من بهترین دوستم رو اینطوری پیدا کرده بودم
-
Akito
نون پنیر مربا رو عموهام می خورن با بابام من نه
ولی خانواده پدریم عادات غذایی عجیبی دارن -
Anzw 18
عااا
عجب
تو چطورییی
چیکار می کنی
روالی؟ -
Anzw 18 آره خیلییی خوبه
ولی چون بابابزرگم اینو دوست داره، و همچنین مامانم بخاطر بیماریش کلا سلیقه غذاییش ریخته بهم، اجازه ندارم از این ترکیب استفاده کنم
پنیر با چی؟ با نمیرو و عسل؟؟؟ -
Gharibe Gomnam جالبه که من بهترین دوستم رو اینطوری پیدا کرده بودم
Hesar
واکنشش چی بود؟
چرا گفتین اینطوری پیدا کرده بودین؟
چرا نگفتین اینطوری پیدا کردین
یعنی دیگه بهترین دوستتون نیست؟ -
چند روزه فکر میکنم خودم نیستم و این واقعا حالمو بد میکنه...
-
Hesar مچکرم
-
Anzw 18 آره خیلییی خوبه
ولی چون بابابزرگم اینو دوست داره، و همچنین مامانم بخاطر بیماریش کلا سلیقه غذاییش ریخته بهم، اجازه ندارم از این ترکیب استفاده کنم
پنیر با چی؟ با نمیرو و عسل؟؟؟ -
Gharibe Gomnam
عااا
ارهه
بوس مرسی به خوبی توAnzw 18
لوس نباش هااا
هی بوس لاو عشق
به خوبی من؟؟
من رد دادم -
Akito
نون پنیر مربا رو عموهام می خورن با بابام من نه
ولی خانواده پدریم عادات غذایی عجیبی دارنGharibe Gomnam عادات غذایی عجیب...
کنجکاو شدم -
جالبه که همین قشری از مردم که به حمایت نا به جا از مسلمونای فرامرزی و اینطور تهمت ها متهم میشن،
تنها قشری از جامعه هستن که هر جا که مشکلی برای مردم به وجود اومد، از سیل گرفته تا زلزله و قطع گاز و مشکل اقتصادی و مفقود شدن و مشکلات طبیعی و غیر طبیعی، اولین نفراتی هستن که بدون دریافت "هیچ" مبلغی میان پای کار و درصدد حل مشکل برمیان. (کارایی مثل تهیه جهیزیه و کمک های خیریه برای مستضعفین تو اعیاد و وقتای مختلف و بیرون کشیدن گِل از خونه مردم توی سیل و ساختن خونه و آواربرداری و نجات مصدومین و تامین چادر و غذا برای زلزله زده ها و کمک ها تو داستان ریزش ساختمون تو آبادان و سیل سیستان و...)
و نکته عجیب تر اینه که بیایم اهمیت دادن به مردم بیگناهی که چند هزار نفری زیر بمبارون جون میدن(که حتی اگر بحث انسانیش رو بذاریم کنار، باعث امنیت و استقلال خود کشور میشه) رو با اهمیت دادن به یک تیم فوتبال مقایسه کنیم.
عجیبه... -
نمیدونم شاید استرس اینطوریم کرده ولی باید درست شه...
-
Hesar
واکنشش چی بود؟
چرا گفتین اینطوری پیدا کرده بودین؟
چرا نگفتین اینطوری پیدا کردین
یعنی دیگه بهترین دوستتون نیست؟Gharibe Gomnam بمولا که ندانم چطور شد ولی هربار اون سه چهار بار اول مهربانانه ولی یکم نیز خنده دار لحنی میگفت بعد آن یه جوک نیز میگفت که حتی وسط امتحان هم بهم نگاه میکردیم می خندیدیم شاید بیست بار پرسیدم حتی به ورقه نگاه میکردم میگفتم اون چیه؟.
عا الان دیگه دوست نیستیم -
@M-Shajarian خب پس امیدوارم خدا جوری کمکتون کنه که وقتی از این مرحله بخیر و موفقیت گذر کردین باعث بشه این توانایی تاب آوردن برا باقی زندگی تبدیل به نقطه قوتتون بشه
شعار نمیدما این چیزیه که همیشه برا خودم میخوام ازش:)
تنها آرزویی که دارم همینه
اینکه یه بار تو زندگیم به خودباوری برسم که تونستم به یه موفقیتی دست پیدا کنم که اون بشه دلیل موفقیت های بعدیم تو زندگیمن چند سال اتفاقی افتاد که الان دیگه خودمو ناتوان میدونم از رسیدن به اهدافم
-
Gharibe Gomnam عادات غذایی عجیب...
کنجکاو شدمAkito
اونا غذاهای اصیل شمالی می خورن
کدوپلو با پنیر بیج
شیر محلی
و سرشیر
کره محلی
ماست با هر غذایی
ماست و شیر و پلو
پنیر و عسل
پنیر و مربا