هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Akito زمانی که خودت از چیزی که نوشتی سر در بیاری اره ولی من اینقدر سریع نوشتم که نفهمیدم اصلا چی نوشتم....
سوال اخرم نوشت : پی . ن :من این سوالاو حل کردم بخدا تمرینشم کردم همشم بلدم ولی الان هیچی یادم نمیاد و هیچ ایده ای ندارم....@mr-vinyzo آره تایم امتحان خدایی کم شده بود
-
بچه ها
ص غ آخر
۱۰ بود یا ۱ -
@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Aqua
سلام داداشم خوبی؟سلاممممم من اگه هندسه بچه خوبی باشه پاسخنامش امروز عالیییییی اممم
-
@M-an
سلام خانم مدیر
من تو نوار بالای صفحه ام اون علامت فایل یا صوت نیست نمیتونم بفرستم
چیکارکنم؟ اخه ضروریه -
بچه ها
ص غ آخر
۱۰ بود یا ۱پرستو بابایی اخری صحیح میشد
بهینه سازیو بگو مختصات نقطه A میشد؟ -
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نقطه راستی برای سلامت چیکار میکنید؟ کتابو میخونید؟
متن کتاب به علاوه نهاییهای سالای قبل به علاوه سوالای دبیرخانه اگه بدست بیارم...
نقطه
سوالای دبیر خانه رو تو کانالای شاد میزارن
دوتا کانال تلگرام دارم اوناهم میزارن خواستی لینک بدم -
@M-an
سلام خانم مدیر
من تو نوار بالای صفحه ام اون علامت فایل یا صوت نیست نمیتونم بفرستم
چیکارکنم؟ اخه ضروریهGharibe Gomnam اگه باگوشیی باید نوارو بکشی به چپ یا راست ...
-
Gharibe Gomnam اگه باگوشیی باید نوارو بکشی به چپ یا راست ...
@mr-vinyzo
میدونم ولی
نمیره -
@mr-vinyzo
میدونم ولی
نمیرهGharibe Gomnam چرا یکم حساسه مال منم اول نمیرفت یکم قلق داره..
-
پرستو بابایی اخری صحیح میشد
بهینه سازیو بگو مختصات نقطه A میشد؟نقطه
عجب
من ۱ دیدم که
ص غ غ زدم
بهینه سازی میشد ۲ و ۸ -
امروز صندلیم کنار در ورود و خروج حوزه افتاد(دوتا در داره، یه در بزرگ که میخوره به حیاط و یه در کوچیک که مستقیم از کوچه میخوره به سالن طبقه اول مدرسه که بچها نشستن)
ینفر بود دقیق ساعت ۷:۳۱ رسید ولی راش ندادن گفتن یه دقیقه دیر رسیدی، به چهرش میخورد ترمیمی باشه
از سر وضعشون هم معلوم بود عجله ای برای به موقع رسیدن هم نداشتن... خب تو که هیچی برات مهم نیست چرا ترمیم زدی؟
یکی دیگه هم بود ۷:۲۵ اومد همش خنده رو صورتش بود، میگفت حالا بذارین بیام تو اولین امتحانمه:/// گویا ترمیمی بود
خب تو که ترمیم زدی، واسه چی دینی و شیمی و عربی که از هندسه مهمترن رو ترمیم نزدی؟؟
آدمای عجیبی تو این حوزه دیدم امروز؛/// -
مرورگرمو عوض کردم درست شد
-
نقطه
عجب
من ۱ دیدم که
ص غ غ زدم
بهینه سازی میشد ۲ و ۸پرستو بابایی یادم نیست سوالش چی بود مگه همون دامنه تابع مرکب که تابع وارون و خود تابع f بود را نمیگی؟ میشد از یک تا مثبت بینهایت؟