هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
حسین نعمتی نه ارواح سیلیس هستم
سلام
خوبم خودت چطوری؟ -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to SiliS on ۱۳ خرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS
سلاااام سوسیس -
حسین نعمتی آره بابا سالم سر حال هستش
اولین نفرشو نمیدونم چون اصلا سمت درس نمیرم -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to SiliS on ۱۳ خرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to SiliS on ۱۳ خرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to SiliS on ۱۳ خرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS
تو فکر اینم شوهر کنم
روزای امتحان : -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Sally on ۱۳ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج
اصلا میخوام ترک تحصیل کنم برم دوبله -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۳ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از این برزخ حالم بهم میخوره
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۳ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تموم شوووووو
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۳ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط Sally انجام شده
بهشتی جونمممم داری منو از دست میدی
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to SiliS on ۱۳ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
رندم یه چیزی بگو اولین چیزی ک ب ذهنت میاد
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to SiliS on ۱۳ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط Sally انجام شده
SiliS
بخدا دیگه بریدمخستمهههههه
از پایه دهم خودم رو حبس کردم تو خونه -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to SiliS on ۱۳ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS
شآلا -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Sally on ۱۳ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط Sally انجام شده
@هویججج
البته الان فقط دارم غر میزنم
من بچه نیستم که بخوام جا بزنم
تودلیییییی
956882/1000113