هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mr-vinyzo سلام نه فقط دلم گرفته و تودلیه...
-
یکی از مشکلات اکثر ما برونگرا ها اینه که شلوغی و آشفتگی ذهنمون رو فیزیکی بروزش میدیم:/
این بی نظمیه و شلوغ شدن و میز و اینا هم دقیقا بر می گرده به همین:/
هعی خدا -
Narges_ اول دنبال نتیجه بهتر نباش
نتیجه ای ک میگیری رو قبول کن
به خودت فشار نیار بذار بدنت ذهنت روال عادی پیش بره خودتو از تفریحات خورد محروم نکن ،
خیلی تاثیر داره -
یکی از مشکلات اکثر ما برونگرا ها اینه که شلوغی و آشفتگی ذهنمون رو فیزیکی بروزش میدیم:/
این بی نظمیه و شلوغ شدن و میز و اینا هم دقیقا بر می گرده به همین:/
هعی خدا -
من حتی به خودم ظلم می کنم خیلی جا ها .مثالش همین امتحان امروز
درست نوشتم
ولی چرا به خودم اعتماد ندارم ؟
۰/۵ نمره پرید
و گرنه من الان دغدغه م ۰/۲۵ بود
یهو تمرکزم سر بی دقتی های مسخرم میره -
-
می فهمه ولی فهمیده نشده
-
-
قسمت اگه دوری شه صد سال نوری بشه...
-
این آزمون جای خوبی نشسته بودم و چیزای جالبی راجع به توزیع سوالا دیدم بیاید به شمام بگم
سوالات که کلا ساعتای ۷:۳۰ اینا ارسال میشه برای مدرسه
بعد یه نفر(که فکر کنم از طرف آموزش و پرورش میاد) تا قبلتر از اینکه سوالات بیاد، میره توی اتاقی که پرینتر هست و در رو میبنده(خودشم تنهاست اونجا) و روی در یه پلمپ میزنن که روش نوشته «پلمپ شد!» و تا وقتی سوالاتو کامل چاپ نکرده اون در پلمپ میمونهوقتی هم سوالات چاپ کرد، پلمپ رو باز میکنه و سوالات میده و دوباره میره تو همون اتاقه یه سری کارای دیگه کنه(نمیدونم چیکار
)
پلمپ هایی که قبلا هم همینجوری باز شدن رو نمیکنن و میذارن روی اون در بمونه
حالا وقتی که سوالات میرسه دست مدیر معاون، سوالات توی یه بسته پلمپ شده با چندتا مهر و امضا و ایناست، که مدیر یه سری اطلاعات رو از روی گوشیش مینویسه رو بستهی پلمپ(چندتا حرف و عدد انگلیسیه و نمیدونم برای چیه)
بعدش اینا بسته رو باید بدن دوتا دانش آموز هم امضا بزنن(خودشونم صدرصد امضا میزنن) و بعد پلمپ رو باز میکنن و سوالات رو پخش میکنن -
این آزمون جای خوبی نشسته بودم و چیزای جالبی راجع به توزیع سوالا دیدم بیاید به شمام بگم
سوالات که کلا ساعتای ۷:۳۰ اینا ارسال میشه برای مدرسه
بعد یه نفر(که فکر کنم از طرف آموزش و پرورش میاد) تا قبلتر از اینکه سوالات بیاد، میره توی اتاقی که پرینتر هست و در رو میبنده(خودشم تنهاست اونجا) و روی در یه پلمپ میزنن که روش نوشته «پلمپ شد!» و تا وقتی سوالاتو کامل چاپ نکرده اون در پلمپ میمونهوقتی هم سوالات چاپ کرد، پلمپ رو باز میکنه و سوالات میده و دوباره میره تو همون اتاقه یه سری کارای دیگه کنه(نمیدونم چیکار
)
پلمپ هایی که قبلا هم همینجوری باز شدن رو نمیکنن و میذارن روی اون در بمونه
حالا وقتی که سوالات میرسه دست مدیر معاون، سوالات توی یه بسته پلمپ شده با چندتا مهر و امضا و ایناست، که مدیر یه سری اطلاعات رو از روی گوشیش مینویسه رو بستهی پلمپ(چندتا حرف و عدد انگلیسیه و نمیدونم برای چیه)
بعدش اینا بسته رو باید بدن دوتا دانش آموز هم امضا بزنن(خودشونم صدرصد امضا میزنن) و بعد پلمپ رو باز میکنن و سوالات رو پخش میکنن