هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
-
به دشت دل گیاهی جز گل رویت نمی روید =))
-
SiliS هندسه دهم هیچی نداشت؟!؟! هر فصل از اون یکی سخت تر، فصل یک ترسیم ها که بعضی از مسائل رو خود معلم ها هم توش میموندن. فصل دو تالس که سر بعضی از تستا چند ساعت آدم فکر میکنه باز به نتیجه نمیرسه! تستای تشابهش هم وضعیت مشابهی داره... فصل سوم چند ضلعی ها که مسائل امتحانیش هم سخته، تستاش که .... . فصل چهارم به ظاهر سادست، ولی همون فصل ساده هم یه سری از تستا هستن که مغزت رو هم بسوزونی جوابی براش در نمیاری!
-
SiliS هندسه دهم هیچی نداشت؟!؟! هر فصل از اون یکی سخت تر، فصل یک ترسیم ها که بعضی از مسائل رو خود معلم ها هم توش میموندن. فصل دو تالس که سر بعضی از تستا چند ساعت آدم فکر میکنه باز به نتیجه نمیرسه! تستای تشابهش هم وضعیت مشابهی داره... فصل سوم چند ضلعی ها که مسائل امتحانیش هم سخته، تستاش که .... . فصل چهارم به ظاهر سادست، ولی همون فصل ساده هم یه سری از تستا هستن که مغزت رو هم بسوزونی جوابی براش در نمیاری!
-
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
دیگه خرداد و نهاییا شروع شدن همش ضد حالهاینام تموم میشه بابا
به خودت میای
زیر باد کولری
و داری از بیکاری لذت میبری -
-
https://www.karzar.net/80512
لطفا وقت بذارید اینو امضا کنید تشکر -
SiliS الان که سخت مشغول هندسم برای امتحان چهارشنبه، هر وقت کارم تموم شد میرم کتاب نردبامم رو در میارم یه چند تا تست خوشگل میفرستم برات اشکت در بیاد
-
@Comrade_Bayat فقط فصل دوش سخت بود دهم ....بقیش خیلی روتینه که...
یازدهمو قبول دارم یکم سطحش بالا بود... -
@mk-mahdi وقتی مخالفم چرا باید امضاش کنم ؟؟؟؟!از نظر من باید بهینه بشه نه اینکه حذف بشه...